2821
2789
عنوان

خودکشی

2710 بازدید | 130 پست

خسته شدم دیگه از زندگی ، مشکل خاصی ندارم جز بی پولی و مشکلات همه ، اما خسته ام و حوصله زندگی مذخرفو ندارم ۲۳ سالمه متاهل بی بچه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد 

بنظرت کاره خوبی کرد 

جز ناراحت کردن خانوادش 

خودکشی چیه 😠😠😠

یا کنار بیا بساز 

یا بقول بچه ها طلاق

میشه دعا کنید منم زودتر عروس بشم😍 

فقط تکیه گاهت خدا باشه...بی پول بودن من زبانزد همه شده بووود ...الان خدا همچین بلندم کرد نفهمیدم از کجااا اومد...اونم در اوج نا امیدی

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

ای بابا.چ خبره همه دنبال خودکشی هستن😐یکی یه اشتباهی میکنه این تاپیکو میزنه پشت سرش جمع کثیری از خودکشی کنندگان تاپیک میزنن😥اوووف

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد  بنظرت کاره خوبی کرد  جز ...

جدییی همون پسر اردبیلیه؟؟

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد  بنظرت کاره خوبی کرد  جز ...

گلم تسلیت میگم.همشهریتون هستم خیلیییی ناراحت شدم خیلییی جوون بود طفلی😢

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
2824
2823
2791
2779
2792