2777
2789
عنوان

جدایی در نامزدی💔

213 بازدید | 14 پست

اینکه مجبور شی چیزی که همیشه تصور میکردی قراره آینده ات باشه و کلش رو تصور کردی بزاری کنار

پا بزاری رو همه خیال بافی هات

همه برنامه هایی که چیده بودی

و یهو خودتو تنها کنی خیلی سخته😭💔

خیلی سخته که مجبور به قوی بودن باشی وقتی کل وجودت تخریب شده😭💔

خیلی سخته وقتی کسیو که بیشترین اعتماد رو بهش داشتی و اولین فردی بوده که رفته تو دلت رو ببینی که کلا پشت پا زده به کل خوبی هات💔😭

آخ که تمام وجودم درد میکنه

آخه که کل وجودم داره زجه میزنه😭😭😭

در زندگی فقط دو بار لباس سفید به تن خواهم کرد. لباس کارم و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا چرا چی شده

نامزدیم رو بهم زدم

در زندگی فقط دو بار لباس سفید به تن خواهم کرد. لباس کارم و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

کم کم کنار میایی

چهار ماه گذشته

باز الان اتفاقی افتاد که تکرار شد

نمیتونم کنار بیام💔😭

یه تاپیک ازت دیدم افتادم یاد خودم منم گذشته ای داشتم که سخت تر از توانم بود البته من پسر هستم ولی نس ...

خیلی سخته یک نفر که از چشات عزیزتر بود اینقدر خودشو از چشت بندازه که مجبور شی تصمیمی بگیری که خودتم نابود شی😭💔

منم این روزا رو گذروندم وقتی رد شدی چند سال گذشت به حال امروزت میخندی

چون ازدواج کردی اینجوری شدی

کسی مثل من که نمیخواد ازدواج کنه پس دیگه کسی قرار نیس بیاد که یادش بره اینو

خیلی سخته یک نفر که از چشات عزیزتر بود اینقدر خودشو از چشت بندازه که مجبور شی تصمیمی بگیری که خودتم ...

خیالت راحت مقصر تو نبودی فطرت آدمیزاده خصلت آدمیزاده وقتی ببینه یه نفر خاطرش رو دلی میخواد با خودش میگه چه جواهری تو من هست که خودم خبر ندارم و اون ازش خبر داره اون قابل این دوست داشته شدن از طرف تو نبود برای منم پیش اومد خاطر یه دختری رو خواستم اول خودشون کلی چراغ سبز نشون دادن بعد که خاطرش رو خواستم ۴ بار براش واسطه فرستادم هر سری بیشتر خودش رو بالا میگرفت فکر میکرد بعد من بازم صف میکشن براش و همه اینطور دلی میخوانش حالا بعد یکسال اطرافیانش زنگ زدن که من بازم خاطر دخترو میخوام یا نه. شمام ناراحت نباش اگر کوتاهی از طرف اون بوده

چون ازدواج کردی اینجوری شدیکسی مثل من که نمیخواد ازدواج کنه پس دیگه کسی قرار نیس بیاد که یادش بره ای ...

ازدواج هم میکنی بهت قول میدم تموم این حرفای عاشقونه رو هم با یکی دیگه میزنی یکی که لایق باشه تموم این حس و حالا چه به بسا عمیق ترم باشه ولی باید توی انتخابت با منطق پیش بری من بی منطق پیش رفتم تو انتخابم ضربه اش رو خوردم بدم خوردم

خیالت راحت مقصر تو نبودی فطرت آدمیزاده خصلت آدمیزاده وقتی ببینه یه نفر خاطرش رو دلی میخواد با خودش م ...

دقیقا همین بود برا منم

اونم خودش رو کشت

آخرش که نامزد کردیم عوض شد

ازدواج هم میکنی بهت قول میدم تموم این حرفای عاشقونه رو هم با یکی دیگه میزنی یکی که لایق باشه تموم ای ...

از روی عشق و علاقه به اون این حرفو نمیزنم

همیشه با خودم میگم اونکه اینقدر خودشو خوب جلوه داد اونجوری از آب در اومد

بقیه میخوان چی بشن

احساس میکنم تنها باشم کمتر ضربه میخورم