2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 130 پست
دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد  بنظرت کاره خوبی کرد  جز ...

عه وا این پسره که تو پربازدیداس فامیل شماس؟

دلیلش چی بود من ترکی نمی دونم

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یس سعید😭😭😭😭

من که دیشب انقد حالم بد شد و گریه کردم😔همسن من بود

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
اره هیچکسم متوجه نشده هنوز  پسره ی خنگ  خودش رفت ولی زد مادرشو نابود کرد

اینجا کلی فامیل پیدا کرد ,توهم بگردی اشناهاتون تو سایت زیادن....نمیدونم چرا تو ابنجور مواقع همه فامیل میشن

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا

گل من ادم بخاطر پول فکر خودکشی میزنه بسررررررش؟؟؟؟؟

نه واقعا میگم چطور همچین فکری میکنی 

پس اونایی که واقعاااا هیچ پولی ندارن ک باید برن بمیرم 

من بچه هایی رو دیدم که توی زمستوووون با اون همه برف با دمپایی میرفتن مدرسه . .....

😧😧😧😧

چاره چیه مام وضعمون بهتر از تو نیس مجبوریم زندگی کنیم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

همیشه به بعدش فکر کن!حالا مثلا خودکشی کنیم بعدش چی میشه!!!در بهشت رو که به رومون باز نمیکنن بگن بفرمایید بخورید و بیاشامید و لذت ببرید!!! فوقش بدبختی از یه نوع دیگه شروع میشه!!!!حالا فعلا که هستیم بشینیم ببینیم اخرش چی میشه  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

خودکشی قضاوت مردم رو دنبالش داره.من که خودم واسه حرف دیگران تره خورد نمیکنم ولی اونی که باید این حرفا رو بشنوه خاتواده بیچاره هستن که میمونن.الان برو کامنتای اون تاپیک پربازدید خودکشی رو بخون،نظرت عوض میشه.صبر داشته باش.

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 هیچ وقت نمیخواستم تو امضام بنویسم لطفا درخواست دوستی ندید ولی اگر منو نمیشناسید لطفاا درخواست دوستی ندید، محترم باشیم.🌹

عه وا این پسره که تو پربازدیداس فامیل شماس؟ دلیلش چی بود من ترکی نمی دونم

هیچی گفته پسر خوبی برای خانوادم نبودمو این چیزا 

هنوزم هیچ کس نمیدونه چرا خودکشی کرده😭😭

میشه دعا کنید منم زودتر عروس بشم😍 
عجب فامیل شما بود؟ چش بود؟ من نفهمیدم به ترکی چی گفت

متنش هست که

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
دیشب نوه خاله مادرم خودکشی کرد همون که خودشو از ساختمون پرت کرد  بنظرت کاره خوبی کرد  جز ...

آخييييي

خيلي ناراحتم از ديشب همش تو فكرشم

ميگك تو ميدوني دليل اصليش چي بود؟

اخه ميگن وضع ماليشونم خوبه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
2824
2823
2791
2779
2792