2777
2789
سلام عزیزم کولپو رو تکرار کنید مجدد احتمالا درمان شدیدالتهاب مزمن ممکنه خودش باعث cin شه cin1 خودش خ ...

همسرم علائم خاصی نداره . هر دوتا رابطه خارج از چهارچوب نداشتیم . نوع عفونت هم دکتر هر دفعه گفته هم باکتری هم قارچی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل زگیل هستش از راه جنسی و ... ویروسیه دیگه

بخاطر ویروسیش گفتم مثلا زن ک از شوهرش گرفته یعنی شوهرش با کسی رابطه داشته از اون گرفته؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

من جراحی هم داشتم ولی لیزر و استخر نرفتم خواهشا اگه اطلاعات دارید بگید برام مهمه

ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV یک ویروس شایع است که بیشتر از طریق تماس جنسی منتقل می‌شود. بیشتر افراد در طول زندگی‌شان حداقل یک بار به این ویروس مبتلا می‌شوند. اغلب نوع‌های اچ‌پی‌وی بی‌خطرند و خودبه‌خود از بین می‌روند، اما بعضی از آن‌ها می‌توانند باعث زگیل‌های تناسلی یا سرطان‌هایی مثل سرطان دهانهٔ رحم شوند.

من خودم واقعا نمی‌دونم چه جوری گرفتم اصلا استخر هم نرفتم . همسرم هم نرفته 😭

لمس کردن زگیل شخصی دیگر می‌تواند منجر به آلوده شدن به ویروس عامل زگیل (HPV) شود. احتمال آلودگی با ویروس HPV در پوستی که آسیب دیده، بیشتر است، اما این ویروس می‌تواند پوست سالم را هم آلوده کند. ممکن است شش ماه یا بیشتر از قرارگیری در معرض ویروس بگذرد تا زگیل ظاهر شود.

عفونت‌های HPV تناسلی از راه تماس دهان یا اندام تناسلی با دستگاه تناسلی فردی که به ویروس HPV آلوده است، منتقل می‌شوند. این انتقال معمولاً از طریق رابطه جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی اتفاق می‌افتد. اما از طریق تماس نزدیک پوست به پوست در ناحیه تناسلی، حتی بدون داشتن رابطه جنسی، هم می‌تواند پیش بیاید.

بعضی از عفونت‌های HPV که منجر به ضایعات در دهان یا دستگاه تنفسی فوقانی می‌شوند، از طریق رابطه‌جنسی دهانی منتقل می‌شوند.

ضمن این‌که بسیاری از افراد مبتلا به HPV نمی‌دانند که عفونت دارند، بنابراین به راحتی و بدون آن‌که متوجه شوند می‌توانند آن را به شرکای جنسی خود منتقل کنند و احتمال ابتلا به عفونت تناسلی HPV در افرادی که شرکای جنسی زیادی دارند، بیش‌تر است

افرادی که سیستم‌ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت HPV هستند. ابتلا به HIV یا ایدز یا مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم‌ایمنی باعث تضعیف سیستم ایمنی می‌شود.

پوست آسیب‌دیده

مناطق آسیب‌دیده پوست بیشتر مستعد ابتلا به زگیل‌های معمولی هستند

باور کن درکت می کنم منم نه لیزر نه استخر 

الان زندگیم داره داغون میشه هیچی از شوهرم ندیدم همش فکر می کنم میگم نکنه خیانت کرده

راه انتقال hpv تماس جن…سی آلوده هست. تماس پوست با پوست

خیلی خیلی موارد نادر از وسایلی که مرتبط به ناحیه تناسلی هم هست میتونه منتقل بشه

احتمال انتقال از مادر به جنین حین زایمان طبیعی هم هست

کل ۱/۵ سال گذشته هر ماه دکتر رفتم چند تا متخصص مختلف عوض کردم . انواع دارو واژینال و آنتی‌بیوتیک است ...

منم یک سال ونیم عفونت داشتم اول باکتری و بعد از مصرف زیاد انتی بیوتیک هم باکتری هم قارچ

ببین چون این بیماری رو داری سرخ کردنی رو از غذا ت حذف کن قند به هیچ وجه نخور یک روز در میان لاکتوفم بخور

روزی سه پیاله ماست بخور و به هیچ وجه دیگه انتی بیوتیک نخور اگه عفونت قارچی داشتی با محلول اب و جوش شیرین واژن رو بشور اگه باکتری بود فقط پماد رو بزن

من با اینکه چاق نیستم ولی چربیم بالا بود و باعث عفونت مکرر شد

سلام عزیزم کولپو رو تکرار کنید مجدد احتمالا درمان شدیدالتهاب مزمن ممکنه خودش باعث cin شه cin1 خودش خ ...

عزیزم خواهشا سوال منم جواب بده دعات می کنم

من یکسال و چند ماه عفونت پشت سر هم می گرفتم

بعد داروهای مختلف به من دادن و دکتر هم زگیل تناسلی نوشت نوع 61 داشتم من از دکتر رفتن ترس دارم

عفونتم با رژیم غذایی بدون چربی و قند خوب شد خود عفونت مکرر باعث میشه زگیل گرفته باشم؟ و اینکه من 20 ساله ازدواج کردم الان اینجوری شدم یعنی شوهرم خیانت کرده؟ چیکار کنم خودش درمان میشه؟