2777
2789
۵۹

الان همه ی پژوهشگرها و و درمانگرها میان اینجا،  عزیزم اینها فقط میخوان پول بگیرن و پک بفروشن. بهتره دکتر بری هم تجربشو دارن هم سوادشو.  اینها حتی قرصها و پمادهایی را که میفروشن عوارض و...  را نمیدونن.  من کادر درمان اتاق عمل هستم تنها پیشنهادم بری دکتر،  پژوهشگر و درمانگر را بیخیال بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه ی پژوهشگرها و و درمانگرها میان اینجا، عزیزم اینها فقط میخوان پول بگیرن و پک بفروشن. بهتره ...

من که خودم رفتم دکتر اون نوشته کولپو من نمیدونم اصلا چی رود تا وقتی ک گف بخاطر تشخیص تغییرات سلولیه خیلی استرس دارم

الان همه ی پژوهشگرها و و درمانگرها میان اینجا، عزیزم اینها فقط میخوان پول بگیرن و پک بفروشن. بهتره ...

نه والله من با همه این پیکج ها و داروها مخالفم گناهمو نشور چیزی هم ندارم برای فروختن استنادم به مقالات به روز هست 

همع سایت اون اکانت دیگم رو میشناسن ک تو این زمینه راهنمایی میکنم فقط بدون پول و اصلا درامد و طب سنتی و چرت پرتا 

من کلا جواب سوالات پزشکی رو میدم همین

من زائده ندارم پاپ اسمیرمم نرمال بود گف یه التهاب خیلی کم هست ک اونم چیز بدی نیست فقط مونده آزمایش ک ...

نگران نباش عزیزم فقط و فقط تحت نظر پزشک برو جلو نه بعضی ها که فقط پول میگیرن که پک بفروشن...  منم برات دعا میکنم

نگفتی از رابطه گرفتی یا استخر و... 

راه تشخیصی کولپوسکپی و آزمایش هست که اینها هم دکتر باید بنویسه پس قبول کن هر چیزی راه و روشی داره

عزیرم کامنت بالام رو بخون نوشتم باید کولپو بدی

پاپ اسمیرت رو بده ببینم‌cin چندی 

میدونید که به تغییرات دهانه رحم میگن cin

سه نوع cin داریم ۱ و ۲ و ۳

در هر سه حالت باید کولپو انجام شه اما 

cin 1 بعد از یک سال با تقویت سیسنم ایمنی به هر روشی که دکترشون گفتن از بین میره ولی فالو اپ ۶ ماه یک بار با پاپ میخواد 

cin 2 ممکنه مداخلات درمانی توسط پزشک انجام شه اما بازم امکان بهبودی هست

cin 3 از روش های تهاجمی مثل عمل رحم انجام میشه

خواستم حواب ازمایش اسی رو بخونم بهش بگم کدوم استیج هست

مورد دیگع من پکیج فروش نیستم دارو فروش نیستم 

فقط جواب ازمایش ها رو رو تفسیر میکنم اونم حاصل سالها خوندن هست همین 

نمیدونم چطور بهنون بگم دیگه من پیکج نمیفروشم فقط جواب سوالا پزشکی میدم و سونو و پاتولوژی و ام از ای و ازمایش تفسیر میکنم!

عزیرم کامنت بالام رو بخون نوشتم باید کولپو بدیپاپ اسمیرت رو بده ببینم‌cin چندی میدونید که به تغییرات ...

خب شما گفتی منم قبول کردم عزیزم.  منظورم ابن بود که شما نمیتونین دارو و آزمایش و...  تو دفترچه ثبت کنین.  

قبول کنین مخصوصا اینستا پر شده از درمانگر و پژوهشگر،  زود انزالی و روماتیسم و هموروئید و زگیل و...  همشونم از دکتر بیشتر میدونن و درمانشون قطعیه😂😂😂

خب شما گفتی منم قبول کردم عزیزم. منظورم ابن بود که شما نمیتونین دارو و آزمایش و... تو دفترچه ثبت ک ...

هرجا این پیجا رو دیدین ریپورت و بلاک کنید

مخصوصا اونایی کع قارچ نمیدونم شیاتکه هست شیکاکه هست چیه

من هیچ اعتقادی ندارم بهشون

منتهی وقتی کسی تایپ های ریسک داره نگران هست

اما مقالات میگن ۱۸ و ۱۶ بیشترین ارتباط رو با بدخیمی های دهانه رحم دارن بقیه انواع پرخطر میشه گفت moderate هستن

استارتر هم چون از تغییرات سلولی نگران بود خواستم ببینم تو کدوم برانچ هست که ارومش کنم براش توضیح بدم

وگرنه دکترش قطعا حواسش به اینکه که چی بنویسه هست 

به شخصه خودم هرچی درمانگر میبینم دلم میخواد با بزنمشون

مخصوصا طب سنتی