2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم از کشاله ران به سمت وسط اول دوتا بود بعد یه مدت خیلی استرس داشتم دوتا دیگه اضافه شد الان بیشتر ا ...

اسکین تگ هست نه زگبل اگر سروتایپ منفی

دیدین که حدس میرفت کشاله باشه

مخصوصا اگر مشکل هورمونی ، اضافه وزن و شلوار تنگ میپوشید یا بارداری

عزیرم کامنت بالام رو بخون نوشتم باید کولپو بدیپاپ اسمیرت رو بده ببینم‌cin چندی میدونید که به تغییرات ...

ببخشید میشه من را هم راهنمایی کنید ؟ ۱/۵ سال عفونت درمان نشده دارم . چندین تا دکتر عوض کردم تا اینکه یک ماه پیش متخصص آنکولوژی زنان کلوپوسکپی انجام داد و cin 1 بودم . در حالی اسفند ماه hpv من منفی بود و پاپ اسمیر مشکلی نداشت . دهانه رحم را فریز کرد و گفت مجددا سه ماه دیگه کلوپوسکپی بدم . ۲۴ سالم و متاهل هستم .‌ لازمه که واکسن گارداسیل ۹ ظرفیتی بزنم ؟ دکتر راجب واکسن چیزی نگفت . 

ببخشید میشه من را هم راهنمایی کنید ؟ ۱/۵ سال عفونت درمان نشده دارم . چندین تا دکتر عوض کردم تا اینکه ...

راستش من اسفند ماه پاپ دادم نرمال بود ولی همین ی ماه پیش تست hpv مثبت شد و دکتر نوشت کولپو ولی هنوز نرفتم چون دولتی میخام برم نوبتم نشده هنوز 

دکتری ک من رفتم متخصص فلوشیپ نیست و متخصص زنانه فقط بخاطر همین میخام برم پیش متخصص فلوشیپ ولی همون دکتر اولی بهم دارو تقویت سیستم ایمنی داد و گف واکسن بزنم من دارو رو خریدم ولی واکسن ن هنوز چون گفتم ببرم پیش متخصص ببینم اون چی میگ 

ببخشید میشه من را هم راهنمایی کنید ؟ ۱/۵ سال عفونت درمان نشده دارم . چندین تا دکتر عوض کردم تا اینکه ...

ببخشید شما نتیجه کولپو تون چیشد ؟ نرمال بود یا خدایی نکرده جیزی بود؟

ببخشید شما نتیجه کولپو تون چیشد ؟ نرمال بود یا خدایی نکرده جیزی بود؟

من دهانه رحمم بافت هاش تغییر سلولی دادن و پیش سرطانی هستن . Cin 1 که دهانه رحم را فریز کردم . فعلا دارو تقویت سیستم ایمنی هم استفاده میکنم 

راستش من اسفند ماه پاپ دادم نرمال بود ولی همین ی ماه پیش تست hpv مثبت شد و دکتر نوشت کولپو ولی هنوز ...

حتما آنکولوژی زنان برو . ۱/۵ سال متخصص زنان من را بیچاره کردن و بیماریم را تشخیص ندادن . آنکولوژی زنان مربوط به بیماری سرطان زنان گفت کار من نه متخصص زنان . منم میخوام واکسن گارداسیل ۹ ظرفیتی بخرم اما هم پیدا نمیشه و کمیاب هم متاسفانه هزینه اش خیلی زیاده .

من دهانه رحمم بافت هاش تغییر سلولی دادن و پیش سرطانی هستن . Cin 1 که دهانه رحم را فریز کردم . فعلا د ...

ایشالا ک خوب میشی عزیزم 

ببخشید یه سوال دکترتون چی گفتن؟ گفتن که کی کامل درمان میشین؟