2777
2789
عنوان

همسایه

327 بازدید | 34 پست

دوستان سلام شب همگی بخیر

میگم تا حالا شده برای امنیت خودتون و خانواده نگران بشید؟

تاپیک قبلم راجع به همسایه ام صحبت کردم

من آدم کنجکاوی نیستم

ولی خب در این مورد مجبورم باشم

حالا چرا؟ الان میگم

تقریبا یک ماهه همسایه ام خانمش نیست و عین این یک ماه دوست و رفیق های مرد رو میاره خونه

البته که به من مربوط نیست ولی قضیه داره ترسناک میشه 

چرا؟ 

برای اینکه همیشه درو محکم میکوبیدن ولی الان خیلی آروم طوری که به زور شنیده میشه و آدمای مشکوک رفت و آمد میکنن 

یه بار نصف شب در زدن راهرو ماهم جنوبی‌ هست و اصلا پنجره نداره و تاریکه مسل ظلمات و متاسفانه چراغ های راهرو سنسور حرارتی و حرکتی نیست باید بزنی روشن شه (منم خب تا ۴ صبح معمولا بیدارم چون اختلال خواب گرفتم به خاطر بارداریم شوهرم ولی خسته میاد میگیره می‌خوابه) 

چند دفعه در زدن

منم از ترس قفل شدم و حتی قدرت اینکه شوهرمو بیدار کنم نداشتم

بعدش صدای آسانسور اومد که شنیدم صدای دویدن طرف تو راه پله رو

داشتم زهره ترک میشدم.

نمیدونم چیکار کنم 

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب پلیس زنگ بزن بگو تو این واحد رفت و امد مشکوک هست ولی نگن تماس از طرف تو بوده

به نظرت شک نمیکنه اول به من؟ چون دیوار به دیواره

یعنی آپارتمان هر طبقه دو واحد اس

شاید خلاف میکنن قضیه خطرناک شد حتما پیگیری کنید دوربین ندارین اون قسمت 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

میگم شاید پهباد و ریزپرنده و ازین کوفت و زهرماریا قایم کردن سا جاسوس موساد هستن 

ووووووی دختر یکاری کن😫

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

اسی به ۱۱۴بزنگ خیلی از جاسوس ها و خراب کارهارو همین همسایه ها رو دادن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

شاید خلاف میکنن قضیه خطرناک شد حتما پیگیری کنید دوربین ندارین اون قسمت

یعنی مدیریت ساختمان انقد افتضاحه که حتی تو پارکینگ به اون بزرگی یه چراغ گذاشته که بگیر نگیر داره و گاهی سنسورش خرابه و تو ظلمات باید بری بیای

چند بار هم انباری هارو دزد زده 

منم باردارم اصلا دارم دیوونه میشم

هرچی هم بهش میگیم مرتیکه خب چهارتا لامپ اضافه بزن اونهمه پول شارژ ساختمان میگیری

اسی اینا که اینجا گفتی به ۱۱۳بگی خیلی سریع پیگیری میکنن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چیکار میکنه ۱۱۴؟

شماره ۱۱۴ در ایران مربوط به ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. از این شماره برای گزارش موارد مشکوک و فعالیت‌های امنیتی توسط شهروندان استفاده می‌شود. 

به عبارت دیگر، اگر شهروندی موارد مشکوک یا فعالیت‌هایی را مشاهده کند که ممکن است تهدیدی برای امنیت کشور باشد، می‌تواند با شماره ۱۱۴ تماس گرفته و گزارش خود را به این سازمان ارائه دهد. این شماره در واقع یک پل ارتباطی بین مردم و سازمان اطلاعات سپاه برای حفظ امنیت و آرامش کشور است. 

علاوه بر این، سازمان اطلاعات سپاه از مردم خواسته است تا در صورت مشاهده هرگونه تحرک یا رخداد مشکوک، اخبار و اطلاعات مرتبط را بلافاصله به ستاد خبری این سازمان با شماره ۱۱۴ ارسال کنند

این یه خلاصه کامل که توی گوگل نوشته. 

زمان ج.ن.گ هم خیلی میگفتن اگر چیزی مشکوکی دیدین به این شماره گزارش بدین

صلی الله علیک یا اباعبدالله 🖤. اللهم عجل لولیک فرج:)🤍                         

میگم شاید پهباد و ریزپرنده و ازین کوفت و زهرماریا قایم کردن سا جاسوس موساد هستن ووووووی دختر یکاری ک ...

بخدا انقد این‌چیزها ذهنمو درگیر کرده که به بدترینش هم فکر کردم

یعنی مدیریت ساختمان انقد افتضاحه که حتی تو پارکینگ به اون بزرگی یه چراغ گذاشته که بگیر نگیر داره و گ ...

اگه تو شهرما بودی فوری زنگ میزدم  آشنامون تهشو درمیاورد برات 

شماره ۱۱۴ در ایران مربوط به ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. از این شماره ب ...

ببین میدونی از چی میترسم؟ از اینکه به ما مشکوک شه کاری کنه 

یا اذیتمون بکنه

من جای تو بدون بدون معطلی زنگ میزدم ۱۱۴