2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم برام دردسر شهدیوار به دیواره و اولین نفر به ما مشکوک میشه

هیچی نمیشه اسی بخدا مشکوک بشه جاسوس باشه که به فنا میره،نباشه هم که نیست میخواد چیکار کنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ن اصلا مشکوک نمیشه خیالت راحت فقط همینارو به پلیس بگو ،بگو که نفهمه ما زنگ زدیم

یه کاریش باید بکنم

دلم میخواد بزنم مدیر ساختمون له کنم

یک آدم بیخیال کله پوکیه

حداقل تو راهرو چراغ سنسوردار نزاشته

میگیم هم نمیزاره 

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

هیچی نمیشه اسی بخدا مشکوک بشه جاسوس باشه که به فنا میره،نباشه هم که نیست میخواد چیکار کنه

یعنی تو پارکینگ خونش تو این مدت ۷ تا ماشین مختلف دیدم

هر سه شب یه ماشین

اگر اینجوریه که میگی 

پس پیگیر میشم 

دیگه نمیشه اطمینان کرد

اصلا زنش نیست

نمیدونم شایدم زنش نباشه و من فکر میکردم هست

یعنی تو پارکینگ خونش تو این مدت ۷ تا ماشین مختلف دیدمهر سه شب یه ماشیناگر اینجوریه که میگی پس پیگیر ...

وقتی خونه هستن خبر بده ،فقط تورو خدا الکی رد نشو از کنارش بخاطر خودمون کشورمون

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین میدونی از چی میترسم؟ از اینکه به ما مشکوک شه کاری کنه یا اذیتمون بکنه

نه دیگه وقتی پلیس بگیرشون چطور میخواد اذیتتون بکنه😀

و اینکه میتونی با خط یکی از آشنا هاتون بگیری 

ولی یادت باشه امنیت شما خیلی مهمه اگر یوقت جاسوس موساد در اومدن اونموقع بدتر میشه

صلی الله علیک یا اباعبدالله 🖤. اللهم عجل لولیک فرج:)🤍                         

نه دیگه وقتی پلیس بگیرشون چطور میخواد اذیتتون بکنه😀و اینکه میتونی با خط یکی از آشنا هاتون بگیری ولی ...

آره میگم حتما😰😰😰 

اسی خبر دادی اطلاعات به ماهم بگو چی شد

وقتی خونه هستن خبر بده ،فقط تورو خدا الکی رد نشو از کنارش بخاطر خودمون کشورمون

یه بار داشتم با شوهرم میرفتم بیرون

پنجرهاش رو دقت کردم

دیدم اصلا پرده ندارن

حالا یه سری میگن ربط نداره

ولی خب خونه ای که زن داشته باشه طرف هرچی باشه میگه خب زنمو دید نزنه کسی حداقل اگر دارم میشورم پرده هارو یه روزنامه ای چیزی بزنم دیده نشه خونم

اتاق خوابش هم نداره 

به نظرت چرا زنش نیست؟

شده همین الان زنگ بزن ۱۱۴ گزارش بدهخیلی مشکوکن طبق چیزایی که گفتی

الان شوهرم خوابیده خوابش هم سبکه دلم نمیاد با صدای من بیدار بشه

فعلا الان نمیتونم