2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست
یه بار داشتم با شوهرم میرفتم بیرونپنجرهاش رو دقت کردمدیدم اصلا پرده ندارنحالا یه سری میگن ربط ندارهو ...

شاید اصلا زن نداره،من خودم این روزها چشمام رو باز کردم خیلی به اطراف دقت میکنم به ماشین های کوچه ،به رفت آمد آدمها تو کوچه وقتی تو بالکن می‌شینم،خیلی باید حواسمون جمع باشه بخاطر خودمون عزیزانمون کشورمون

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

شاید اصلا زن نداره،من خودم این روزها چشمام رو باز کردم خیلی به اطراف دقت میکنم به ماشین های کوچه ،به ...

آره دقیقا. آدم های موجهی هم هستن ولی از موقعی که این اتفاق افتاد دیگه به دوتا چشمم هم اطمینان ندارم

منم دیگه ترس دارم

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اصلا زن نداره،من خودم این روزها چشمام رو باز کردم خیلی به اطراف دقت میکنم به ماشین های کوچه ،به ...

حالا اون نصف شب که یکی در خونمو زد

از شانس من خواب شوهرم سنگین بود چون خیلی خسته بودش

اصن بیدار نشد داشتم سکته میکردم

براش هم تعریف کردم انقد دعوام کرد

گفت باید بیدارم میکردی

میگم خب من قفل کرده بودم از ترس

یک ماه تموم زنش نیست

نمیتونم هضم کنم

به قولی شاید اصلا زن نداره یا طرف زنش نبوده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️