2777
2789
عنوان

واسه دندان یا پزشکی ارزش داره

837 بازدید | 93 پست

له شد و زجر کشید تا قبول بشی؟ 

از اینستا گذشت، از رفیق گذشت، از خانواده گذشت؟ 

از جوانی گذشت از  ۱۹ سالگی گذشت؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوتا دندونت خراب بشه و تو یه ساعت ۶ تومن برای ساده ترین کار ترمیمی ۶ بگیری میفهمی ارزش داره یا نه

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

دوتا دندونت خراب بشه و تو یه ساعت ۶ تومن برای ساده ترین کار ترمیمی ۶ بگیری میفهمی ارزش داره یا نه

خب پول مواد هم هست ، پول دستگاه و برق و دستیار 

همه اش مستقیم تو جیب طرف نیست 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

حتی اگه از 19 سالگیم بگذرم؟ از همه چیم بگذرم؟

چکار مهمی میخوای بکنی تو ۱۹ سالگیت ؟ 

بری خرید ؟ با دوستات بگردی ؟ فیلم ببینی ؟ 

همه ی اینا تو ۳۰ سالگی هم کیف میده 

با این تفاوت که چون تموم ۱۹ سالگیتو گذاشتی برای آرامش ۳۰ سالگی احساس پوچی نداری 

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

خب اگه نخونی برا دندون یا پزشکی قراره چی کنی؟کار مهم دیگه داری تو این سن؟

برم هنر یادبگیرم مثل شمع و... 

برم کافه ها، برم بازار، مهمونی و جشن 

کتاب بخونم، فیلم و سریال ببینم 

موسیقی یاد بگیرم... 

منم گذشتم ولی نشده فعلا💔

منم گذشتم از  ۱۸ 

الان از اونور رونده از این ور مونده ام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز