2777
2789
عنوان

واسه دندان یا پزشکی ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 93 پست
اگه سختی های بعدش و مطب زدن رو به جون میخری آره می ارزه واقعا چون رشته های پولسازی هست ولی خیلی زمان ...

هزینه مطب و... ندارم درحال حاضر 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارزش داشت ؟؟ چی قبول شدی

امسال کنکور دادم گفتن باهاش پزشکی میارم ...آره ارزش داشت چون دیگه حسرتی از این بابت ندارم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

من کاری که نوشتیو کردم

یکسال از کافه رفتن گذشتم

از دوستام گذشتم

از گوشی گذشتم

از مهمونی های خانوادگی و تولد ها گذشتم

از خوابیدن بیشتر از ۸ صبح گذشتم

از همچی...

و بهت میگم بله. بدجورررر ارزششو داشت. صد در صد ارزششو داشت. گریه ی شوق مادرم ارزششو داشت. ارامش الانم. رسیدن بع رشته ای که هدفم بود...قطعا ارزششو داره عزیزم 🙃✨🩷

💄🩺

حتی اگه از 19 سالگیم بگذرم؟ از همه چیم بگذرم؟

ببین بستگی به خودت داره اگه واقعا علاقه مندی و دوست داری آره اگه نه فقط واسه دهن پر کردن فامیل میخوای ارزش نداره چون رشته هایی هستن که واقعا سختی زیادی دارن خیلی زحمت میخان

جدی میگی؟! دیر نمیشه؟ 🥲حسرت نمیخورم؟ من از 18 گذشتم چون نرسیدم الان حس می کنم ی شکست خورده ام یکی ک ...

ب نظر من نه اگه واقعا دوست داشته باشی ارزش داره یه ستا دیگه بجنگی 

یه سال دیگه ۱۰ سال نیس اگه هم نشه بازم خیلی زمان زیادی نیس که بگی عمرم تموم شد

برم هنر یادبگیرم مثل شمع و... برم کافه ها، برم بازار، مهمونی و جشن کتاب بخونم، فیلم و سریال ببینم مو ...

برای اینا وقت هست ۱۸ نشد ۱۹ سالگی نشد ۲۰ سالگی ۲۱ سالگی وقت هست حالا ولی برای ساختن آینده خیر یه سال بشین سفت و سخت بخون تمومش کن اگه هم علاقه نداری ولش کن

یهو اشباع نشه تا من دانشجوییم تموم میشه کار واسم گیر نیاد؟! 🥲

😁دنبال بهونه نگرد 

نخیر اشباع نمیشه 

مثلا 

روزانه هزاران بچه به دنیا میاد دندون درمیارن و در آینده نیاز به دندون پزشک دارن 

رسیدی به هدفت؟

آره گلم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

شما قرار نیست از 19سالگیتون بگذرین شما از الان برای آینده و شغل و کیفیت زندگی و جایگاه اجتماعی تون د ...

چقدر پیامتون خوب بود 

مرسی که شرکت کردین در تاپیکم

مرسی از همه 🫂

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بعد اون جمله ت خیلی واسم عجیب بود که ارزش داره از ۱۹سالگی بگذرم یا نه

مگه ۱۹سالگی چیه؟

چ فرقی دارن با ۱۷سالگی با با ۲۱ سالگی ؟

مهم دل توعه 

تو میتونی ۵۰سالت باشه ولی دلت جوون باشه

هزینه مطب و... ندارم درحال حاضر

فعلا به اونا فک نکن اگه سال بعد قبول شی ۸سال باید بخونی بخوای تخصص بگیری چند سال هم میاد روش تا اون موقع ان شاءالله جور میشه 

منم میخوام روانشناسی بخونم فعلا پول مطب ندارم  ولی میگم هنوز ۸ الی ۹ سال طول میکشه تا اون موقع خدا کریمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز