2777
2789
عنوان

جاری حسود

241 بازدید | 15 پست

چقدر حس خوبیه که تو مراقب پاکی قلبت باشی به دور از کینه خشم حسادت انرژی منفی.. 

ولی یکی دیگه همش تو پی تو باشه و حسادت کنه و خودشو درگیرت بکنه نقشه بکشه دسیسه بچینه ناحق پشت سرت بخاد بدن کنه 

اما تو به این کاراش اهمیت ندی به روش هم نیاری چون ارامش برات مهم تر هست و اون بیشتر اتیش بگیره از این رفتارت که هیچ واکنشی نشون ندی.. 

چقدر حس خوبیه.. که همینطور خوب باشی و محترم و بی ریا احترام بذاری خوبی کنی و چشمات ببندی از ادمای بد و فاصله بگیری اما اونا دنبال بد کردنت باشن ولی وقتی ضعفی نداری شکست میخورن و همه چیز برمیگرده تو سر خودشون.. 

بهترین حس دنیاست خدایا شکرت 

چرا حس میکنم تو بیشتر از جاری اذیت میشی؟😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجور فک میکردم و رفتار میکردم تا همین دو ماه پیش اما در نهایت حرفای بدی که پشتم زدن بر علیهم شد چیزایی که ذره ای درش تقصیر نداشتم 

تصمیم گرفتم جواب بدی شونو با بدی بدم دیگه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

چرا حس میکنم تو بیشتر از جاری اذیت میشی؟😂😂

اذیت نمیشم اتفاقا ریلکس هستم که حس ارامش دارم

اخه اون بارها پا تو کفش من گذاشته خاسته منو تخریب کنه ولی خدا خودش میدونسته که ناحق داره برام نقشه میکشه که منو تو چشم خانواده همسرم بد کنه به گوشم هرچی رسید اما اهمیت ندادم به روش هم نیاوردم چون ضعفی نداشتم و ارامشم برام مهم تر بوده 

منظورم این بوده عزیزم که جاریم همه سعی میکنه منو بد کنه اما نتونسته و حالا کاری کرده که به همگان ثابت شده باهام خوب نیست و حسادت میکنه 

همه تاپیکات شدن جاری کهشما بیشتر درگیری انگار😂😂

اخه من تازه عقدی هستم عزیزم 

تجربه انچنانی ندارم حقیقتا باوجودیکه میدونم باید کاری بهش نداشته باشم.. میخاستم نظرات کاربران عزیز بدونم که در اینده که عروسی کردم و هنوز کلی راه و مسیر دارم رفتارم با این شخص چطور باشه 

اخه من تازه عقدی هستم عزیزم تجربه انچنانی ندارم حقیقتا باوجودیکه میدونم باید کاری بهش نداشته باشم.. ...

مگ نمیگی بیخیالی و برات مهم نیس

پس هی تاپیک میزنیو خانواده شوهرم اینجورین...

بیخیال بابا

تو خوب باش کاری ب اون نداشته باش

بعدم الان تو دوران عقد اینقدر باهم لج هستین دراینده تاثیر داره

جاری داره زندگیش رو می کنه شما همه فکر و ذکرت شده جاریبی خیال بابا هر کی زندگی خودش رو داره

اخه من که کاریش ندارم اون از روزی که من عقد کردم به هدف تخریب من بکنه و منو از چشم خانواده همسرم بندازه هرکاری به ناحق میکنه اما خودش هی ناموفق میشه.. اون روی من زوم شده و پیگیر من.. من که دارم زندگیمو میکنم و هیچ کاریش ندارم اون کار من داره اخه منم تازه عقدی هستم هنوز تجربه ای ندارم 

اذیت نمیشم اتفاقا ریلکس هستم که حس ارامش دارماخه اون بارها پا تو کفش من گذاشته خاسته منو تخریب کنه و ...

دو هزار تاپیک جاری زدی

حالا چرا حسادت کنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مگ نمیگی بیخیالی و برات مهم نیسپس هی تاپیک میزنیو خانواده شوهرم اینجورین...بیخیال باباتو خوب باش کار ...

بخدا من باهاش لج نیستم از روزی که عقد کردم جاریم باهام مشکل داره همش کارایی کرده که منو بد کنه.. 

من اوایل سعی کردم باهاش همیشه خوب باشم اما دیدم داره پشت سرم میزنه که منم ازش فاصله گرفتم .. 

چون تجربه ای کامل ندارم تاپیک میزنم بیشتر از تجربیات دیگران استفاده کنم 

اخه من که کاریش ندارم اون از روزی که من عقد کردم به هدف تخریب من بکنه و منو از چشم خانواده همسرم بند ...

اجازه بده از راه برسی بعد دنبال این مسائل باش

درگیر این کارها بشی دیگه تمومی نداره

روی زندگی خودت و رابطه ت با همسرت تمرکز کن تا بهترین نتیجه رو از زندگی بگیری

دو هزار تاپیک جاری زدیحالا چرا حسادت کنه

خب من تجربه کامل ندارم دوست عزیز میخام تاپیک میزنم ک از تجربیات دیگران استفاده کنم .. هنوز اول راه هستم 

از روزی که عقد کردم بامن مشکل داره و همش پشت سرم میزنه که منو بد کنه ولی من هیچ کاریش ندارم اما اون کار داره برای همین نمیدونم وقتی من مث اون نیستم چرا اون اینکارا میکنه و چطور رفتارم باهاش باشه تا دراینده مشکلی پیش نیاد بالاخره این چیزا رو باید بفهمم دیگه از خانومایی که تجربه بیشتر دارن راهنماییم کنن