2777
2789
بله من هم دیده امچند بار از این دسته تاپیک ها دیده ام واقعا چرا اینطور میکنندحالا اینکه استارتر اینط ...

هر قومی خوب و بد داره اصلا دنبال قوم خاصی بودن اشتباهه ولی مردم ایران دوست دارن اکثرا با قوم خودشون ازدواج کنن چون از همه نظر به هم نزدیکن یهو وقتی وارد فرهنگ جدیدی میشن ممکنه مشکلات جدیدی پیش بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا لرها بیشتر بور هستن من دوست و رفیق لر دارم حتی فامیل لر داشتیم قبلا که فامیل دورمون باهاش ازد ...

چرا اطلاع غلط میدی؟

اتفاقا غیرت اینجا مثل خون توی رگ هاشونه نمیگم تعصبی ن ولی غیرت و مرام لرها خیلییی زبانزده

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اتفاقا لرها بیشتر بور هستن من دوست و رفیق لر دارم حتی فامیل لر داشتیم قبلا که فامیل دورمون باهاش ازد ...

بدیشون اینکه پسرارو خیلی لوس بارمیارن و پسرا بعدها زورگو میشن و همه باید به حرفشون گوش بدن 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

عزیزم ماهم کم دری وری راجب ترک ها نشنیدیما 

تاکیید میکنم دری وری 

ولی خب نمیام تو این سایت اینجوری صحبت کنم میدونی زشته 

ممکنه همه اون حرفاهم در حد دری وری نباشه واقعا باشید ولی خب ترجیحم اینه همه ترک هارو قضاوت نکنم

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اره منم لرم دوست دارم با لرا وصلت داشته باشم😂

انشاءلله

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

دزسته تعریف کردم ولی بهتره هر کسی با هم قومیتی خودش ازدواج کنهبه زبون محلی و قومی خودشون قربون صدقه ...

آره ۹۰ درصد پسرای لر چش ابرو مشکی و غیرتین و چهارشونه و قدبلندن ما من خیلی کم پسر بور میبینم

...

منصرفم کردی خواهر🥲😂همون تورک خودمو بچسبم

من لرم 

با ترک بودم 

دیگه هم من هم شما میدونیم پسرای ترک چجورن و فقط دخترای ترک میتونن باهاشون بسازن و یسری اخلاقای خاص دارن 

اول با قومیت خودت تونستی وصلت کن نشد قومیتایی که از لحاظ فرهنگی نزدیکن 

حقیقتا من با لر یا جنوبی که فرهنگشون شبیه ماست فقط وصلت میکنم بعد این پسره چشمم کلا ترسیده

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

عشق طلایی ها😂قشنگ با پول جشنا میتونی یه طلافروشی بخری چون ما به جز عقد کنون و بله برون و نامزدی و ا ...

یاابلفضضضضضضض

اره اوففففف طلا خون تو رگامه🤣🤌🏻

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نمیدونم باز تصمیم خودته هر قومیتی خوب و بد هست ولی برام جالب بود تعریفت کلا معکوس بود

من ندیدم که

تصورم بود😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چرا اطلاع غلط میدی؟اتفاقا غیرت اینجا مثل خون توی رگ هاشونه نمیگم تعصبی ن ولی غیرت و مرام لرها خیلییی ...

من اطلاعات غلط نمیدم غیرت و مرام هم که گفتم خانم های لر دارن واقعا همشون کاری و با غیرت هستن هرچی خانم لر دیدم شاغله و فعاله من چیزی نگفتم دوباره بخون من میگم خانم هاشون اینجورین 

من خودم لرم همیشه دلم میخاست شوهرم لر باشه و همینم شد خیلی راضیممن دورگم همیشه بهم میگفتن دوست داری ...

خوشبخت بمونی قشنگم😂😍