2777
2789
بدیشون اینکه پسرارو خیلی لوس بارمیارن و پسرا بعدها زورگو میشن و همه باید به حرفشون گوش بدن

دقیقا منم منظورم همین بود که لوس هستن ولی خانم های لر خیلی فعال و کاری هستن بجاش !!!‌خب من چیز بدی نگفتم واقعا اینجوریه

آره ۹۰ درصد پسرای لر چش ابرو مشکی و غیرتین و چهارشونه و قدبلندن ما من خیلی کم پسر بور میبینم

اییییی من قدمم بلندع

اخ یکیشو نیاز دارم با اخلاق خوب😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من لرم با ترک بودم دیگه هم من هم شما میدونیم پسرای ترک چجورن و فقط دخترای ترک میتونن باهاشون بسازن و ...

خیلی حرفش زشت بود ماهم از ترکا بدی شنیدیم شاید هم تو درهمسایه دیده باشیم ولی نمیایم اینجوری حرف بزنیم

جدا اون کاربر رفتارش در شان قومش نیست

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من لرم با ترک بودم دیگه هم من هم شما میدونیم پسرای ترک چجورن و فقط دخترای ترک میتونن باهاشون بسازن و ...

خواهر دور ما تورکا خط بکش کلاااا😂😂😂کار خودمونه فقط

کسی با مادرشوهرای ما نمیتونه سازش کنه جز خودمون

اره موافقم باهات

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دقیقا منم منظورم همین بود که لوس هستن ولی خانم های لر خیلی فعال و کاری هستن بجاش !!!‌خب من چیز بدی ن ...

خب اقایون ترک هم خانم به جنون میرسونن 

یه وقت فکر نکنی اینو از روی غرض میگما واقعا همینه دوستام از باباهاشون میگن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من خیلی لر دیدم و دوست های لر هم دارم خانم های لر عالی هستن برعکس پسراشون لوس و ..

تورکم اینطوره خانماشون از مرداشون بهترن

دقیقا لرا خیلی غیرت دارن نمیدونم چرا هی قصد داره تکذیب کنه

اره واقعا

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اتفاقا پسراشون خیلی غیرتین به همین معروفن

من منظورم این نبود منظورم اینه خانم هاشون غیرتی هستن تا پسراشون من دوست های لر دارم همشون شاغل و دستشون تو جیب خودشونه و واقعا فعال هستن خودشون میگن پسرای ما لوس بار وامدن کار نمیکنن یا بهانه میارن غر غرو هستن ، من نمیگم که

دقیقا منم منظورم همین بود که لوس هستن ولی خانم های لر خیلی فعال و کاری هستن بجاش !!!‌خب من چیز بدی ن ...

یذره بد توضیح دادی 

البته این لوس بودنه تو هر قومی میتونه باشه 

من لرم نظر دادم 

راجب قومای دیگه نظر نمیدم چون ممکنه بربخوره بهشون 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
خواهر دور ما تورکا خط بکش کلاااا😂😂😂کار خودمونه فقطکسی با مادرشوهرای ما نمیتونه سازش کنه جز خودمون ...

مامانم ترکه😂لر و ترک 22 ساله باهم ساختن

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی