2777
2789
زش دیاره پیایی نی ولش کن

قدر سی نمنه😂😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ما فکر اینو نکردیم که میدون جنگه ، وگرنه پشت هم بودن ما با یه تیم فوتبال واضحهیه احد الناسی هم جرئت ...

ربطی به میدون جنگ نداره ما ها اره ولی بعضی از این جوونامون نه راجب خودمون بد میگم اخرشم یه استیکر خنده میزنن تنگش یعنی ما خیلی شوخیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون دنیا که میگی بیا مقالات انگلیسی بدم بخون ثابت میکنه اطلاعات هوش مصنوعی معتبر نیست و اکثرا اشتبا ...

تو یه منبع معتبر بده زندیه ترک بود 

من از نی نی سایت میرم 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
تو یه منبع معتبر بده زندیه ترک بود من از نی نی سایت میرم

من درباره ی زندیه حرفی نزدم من درباره ی شخص کریم خان زند صحبت کردم 

مدرک از این معتبر تر که نام پدر مادر برادر و تمام اعضای خانوادش ترکی بوده ؟ 

تو یه منبع معتبر بده زندیه ترک بود من از نی نی سایت میرم

😂😂😂😂😂بخدا دو ساعته دارم میخندم

پانکورد و پانتورک یر زند دارن دعوا میکنن 

کاش با ابروی قومیتشون بازی نکنن و جمعشون کنن

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

سی؟😂 کره بل هیچی نوعم 😂

😂😂 تاپیک مله 

لرا عاشقتونم‌سی یعنی چی🤣🤣🤣

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من درباره ی زندیه حرفی نزدم من درباره ی شخص کریم خان زند صحبت کردم مدرک از این معتبر تر که نام پدر ...

اسم شاهای قاجارم عربه 

ناصر محمد مظفر اوووو بگیر برو

بچه ها قاجار عربه تصویب؟؟؟

اهان حالا که به بن بست رسیدی برچسب پان ترک مان ترک میزنی ؟ 😂

بن بست چی؟

عزیزم وقتی میبینم اون بالایی خالیه جای بحثی نمی‌بینم 

داری خودتو مسخره دست ی سایت میکنی 

با ابروی ترکا بازی نکن 

البته حدس میزنم قشقایی باشی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹