2777
2789
ما همه چیمون اوکی بود پول ظاهر استایل تعهدمنم همه جوره باهاش راه اومدم💔 هیییع دیگه نمیدونم واقعا به ...

خدا که عخشه🤌🏻

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ای بابا😂🥺طلام زیاد نمیدین؟

بعضیا میدن بعضیاهم نه 

ولی اکثرا میدن 

ولی توقعاتشونم بالاست خودم که توشونم دلم نمیخواد وصلت کنم 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا فارسم معنی نداره ! یعنی چی فارسم؟ فارس زبان مشترک همه اقوام هست و هیچ قومی هم زبان مادریش فارسی ...

دقیقا

من هفت سال کردستان زندگی کردم اونا از این کلمه استفاده میکردن 

به احتمال زیاد حرف شما درسته ایشون کرد هستن

لرا خیلی برا عروساشون جشن میگیرن و خیلی شلوغه مجلساشون من خودمم لرم

من پول جشنمو بدین طلا بگیرم😂🤣🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دزسته تعریف کردم ولی بهتره هر کسی با هم قومیتی خودش ازدواج کنهبه زبون محلی و قومی خودشون قربون صدقه ...

اتفاقا لرها بیشتر بور هستن من دوست و رفیق لر دارم حتی فامیل لر داشتیم قبلا که فامیل دورمون باهاش ازدواج کرده بود و اینکه لرها خانم هاشون به شدت فعال کاری و با غیرت هستن ولی درباره ی اقایونشون !!!! نمیدووونم خود دانی 

ولی من یکی رو از سنندج پیدا کردم هنوزم ولم نمیکنه😂

ایجانم😂❤️پایدار باشید😂

منم کرمانشاهیم و نامزدمم کرمانشاهی:)))

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بعضیا میدن بعضیاهم نه ولی اکثرا میدن ولی توقعاتشونم بالاست خودم که توشونم دلم نمیخواد وصلت کنم

میشه بگی چ توقعی ؟

از خانه داری کردن منظورته؟

اینا خودشون از همون قوم هستن میان اینجوری مینویسن اکثرا هم کم سن و سالن 😂

بله من هم دیده ام

چند بار از این دسته تاپیک ها دیده ام واقعا چرا اینطور میکنند

حالا اینکه استارتر اینطور هست یا نه نمیدانم

اتفاقا لرها بیشتر بور هستن من دوست و رفیق لر دارم حتی فامیل لر داشتیم قبلا که فامیل دورمون باهاش ازد ...

منصرفم کردی خواهر🥲😂همون تورک خودمو بچسبم

دقیقامن هفت سال کردستان زندگی کردم اونا از این کلمه استفاده میکردن به احتمال زیاد حرف شما درسته ایشو ...

حالا ایشونو اطلاع ندارم ولی یه قوم باید مشخصه هایی مثل لباس قوم ،‌زبان قوم ، رقص خاص ، نماد ها موسیقی و ... داشته باشه مثلا وقتی میگیم تاجیک ها لباس تاجیکی داریم رقص تاجیکی داریم و ... یا میگیم کرد رقص کردی داریم لباس ککردی داریم موسیقی کردی داریم ولی لباس فارسی داریم؟ خخخ رقص فارسی داریم؟ نه پس یه قوم مشخص و خاص نیست این زبان مشترک بین اقوامه فقط

من لر خیلی دوس دارم حس میکنم خیلی مراقب خانماشونن🥲خودم لر نیستما ولی خب شمالی و لرا رو دوسسس

من خودم لرم همیشه دلم میخاست شوهرم لر باشه و همینم شد خیلی راضیم

من دورگم همیشه بهم میگفتن دوست داری عروس سمت خانواده مادری بشی یا شهر های دیگه میگفتم نه😂🤕

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اینجوری نیستن اونا نمیخام بهشون توهین بشه ولی یکم پرس و جو بکن

نمیشناسم خیلی این قوم 

خیلی باهاشون نشست و برخاست نداشته ام 

ولی تحقیق راجب هرجای ایران بخواید بکنید یک چیز بدی پیدا میشود😂

من نمیدانستم حتی راجب مشهد و کرمان هم بدمیگویند اینجا فهمیده ام😂

خلاصه سر هر شهری یه اسمی گذاشته اند