2777
2789
از ترکها فقط قاجار رو شنیدی ؟ پس سواد تاریخیت در حد ابتدایی هم نیست همون رضاخان مادرش ترک بود ایرامل ...

اول نصف ایران به باد دادن برای همون قاجار بسه

همون رضا خان که مادرش ترک بود بله ولی چه کاری انجام داد؟😉اهل دلاش میدونن همین اینکه از خودتون به خودتون زدن بسه 

دوما نمیخوام بحث قدمت وسط بکشم چون کلا حرفی برای ادامه نداری 

بعدم گوسفند داری شرف داره به اینکه ترکمن چای ببندی گل 

بعد برو بخون ببین کدوم مشروطه چی تهران فتح کرد😉

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدایی داری چند میلیون آدمو با یه نفر یکی میکنی؟علم آمار کف کرد از این همه انصافت...

اینو به هم قومت بگو

خودتون جواب خودتون میدید😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

همه مردا لوسن 😂😂

😂🤷🏻‍♀️باورکن رفتار یه چیز شخصیه ربطی به قوم و زبان ندارهه

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اول نصف ایران به باد دادن برای همون قاجار بسههمون رضا خان که مادرش ترک بود بله ولی چه کاری انجام داد ...

نازارم اصالت مارو کل ایران میدونن احتیاج نیست اصالتمونو بگیم اصالت مارو همه میشناسن🤍

بحثو ادامه نده اعصاب خودتم خورد نکن

...

نه اصن برگشته میگه همه مردای لر منفعل و لوس و بیکارن بعد اومده میگه ما ترکا اینطوریم و فلانیم بگو ما ...

اصلا نمیدونم چطور میتونن تعمیم بدن ، من اگه یه موردی رو به تعداد هزار تا هم تو یه قوم ببینم بازم نمیتونم تعمیم بدم بگم هنشون فلانن ، توی علم جامعه شناسی انقد به تعمیم دادن با آمار ضعیف بد نگاه میشه..... 

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

حالا بحث تاریخ اومد 

خوشبختانه لرا زیاد تو تاریخ نبودن ولی زندیه لر بودن که خوب کارکردن 

محض اطلاع که هرچند میگم خوبو بد بودن یه حکومت ربطی به لر و ترک بودنش نداره 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
اول نصف ایران به باد دادن برای همون قاجار بسههمون رضا خان که مادرش ترک بود بله ولی چه کاری انجام داد ...

اره قاجار که وقتی ایران رو تحویل گرفت اندازه ی نصف ایران الانی هم نبود و اون زندی های بی عرضه ایران رو چطوری تحویل قاجار داده بودن چرا اینو نمیگی ؟

قاجار نبود شناسنامه نداشتی چون قاجار شناسنامه اورد

من طرفداری رضاخان رو نکردم گفتم مادرش ترک بود چون همون رو بقیه کردن تو چشم که میگن تنها حکومت غیر ترک در ایران همون پهلویه 

مگه نادرشاه افشار ترک نبود؟ 

مشروطه رو همه با ستارخان و باقرخان میشناسن 

اومده بودی توهین بکنی ولی ضایع شدی 

شما مثل اینکه دلت از ترکا زیادی پره ، که اونم تقصیر همسایتونه😂

نه والا دل پر از کسی ندارم😂😂

نمیزارم پر شه خالیش میکنم 

ولی خب شما هم روی ارامشتون بیشتر کار کنید که وقتی یکی از یه قومی تعریف کرد سریع رگ غضب نزنه بالا

اصلا نمیدونم چطور میتونن تعمیم بدن ، من اگه یه موردی رو به تعداد هزار تا هم تو یه قوم ببینم بازم نمی ...

همون حرفتون درسته

الان همین ادم برگشته میگه شما به ترکا توهین کردید میگم اقا اصن تو از هر قومیم باشی من کاری به قومت ندارم دارم شعور خودتو میگم

...

اره قاجار که وقتی ایران رو تحویل گرفت اندازه ی نصف ایران الانی هم نبود و اون زندی های بی عرضه ایران ...

چته تو؟

مشکلت با لرا چیه؟

بگو تا حلش کنیم حتما مشکلت جدیه که از اول تایپک داری به لرا توهین میکنی

...

اره قاجار که وقتی ایران رو تحویل گرفت اندازه ی نصف ایران الانی هم نبود و اون زندی های بی عرضه ایران ...

ضایع تویی بدبخت خرجش یه سرچ خیلی ساده اس😂😂😂

ببین ادامه نمیدم انشالله این تاپیک نترکه بیان بخونن ببیین چه خبره

لابد در ادامه میخواستی خدمات پزشکیانم علاوه کنی🤣🤣

کی دعوا کرد؟اول هم قوم شما شروع کرد به دعوا توهین گردن گیرتونم که ضعیفه😂😂شما با خودت به صلح برس بع ...

ساکت شین یه لحظه تی نی سایتی ها!!

لر ها آدم های بسیار شریفی هستن ، مرداشون هم اصلا لوس نیستن

حالا ول میکنی؟؟!