2777
2789
اگه حد و حدود خودتون رو بدونید کوبیده نمیشید ترکا یه قومی هستن که تاریخ ایران رو نوشتن از هزار سال پ ...

یه قاجار معذرت😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

عزیزدلم ما هیچ بی احترامی نکردیم ایشون باید روشن بشهخب این همه خانم دارن توی جهان کار میکنن اولا مگه ...

حرفت درسته 

ولی این بحثای قومیتی همیشه بوده فقط این تاپیک نه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم ما هیچ بی احترامی نکردیم ایشون باید روشن بشهخب این همه خانم دارن توی جهان کار میکنن اولا مگه ...

من خودم شاغلم هیچ ربطی به شاغل بودن خانم ها نداره ولی تو الان اکانت فیک هستی و آقا هستی اومدی اینجوری بالا پایین میپری اگه خانم بودی که من از خانم ها دفاع کرده بودم اصلا هم تابلو نیست فیکی برو رد کارت حوصلتو نداریم اینجا

اگه حد و حدود خودتون رو بدونید کوبیده نمیشید ترکا یه قومی هستن که تاریخ ایران رو نوشتن از هزار سال پ ...

ما اسمی از قوم ترک نیوردیم اسم تورو اوردیم خودت میخای یکاری کنی قوم خودتو بد نشون بدق

...

هیچ لری تو این تایپک به ترک توهین نکردهیه ترک اومده مارو از اول تایپک بد نشون میدهمام نگفتیم تکا فلا ...

بابا اصلا تایپک درمورد کردا بود نه اسم لر اومر نه تورک نمی دونم چرا اینجوری میکنن 

مگه کسی بهت توهین کرده حالا؟؟ داری اشتباه نظر میدی بقیه هم دارن توجیحت میکننغیر اینه که دارن توضیح م ...

نظر یه چیزی شخصیه ، از نظر شما اشتباه و از نظر این کاربر درسته

پس جای توجیهی برای ایشون ندارید

هیچ لری تو این تایپک به ترک توهین نکردهیه ترک اومده مارو از اول تایپک بد نشون میدهمام نگفتیم تکا فلا ...

جدا برای شخصیتش متاسفمم هی میگه ما تاریخ داریم فلان داریم

انگار بقیه از زیر بته به عمل اومدن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بابا اصلا تایپک درمورد کردا بود نه اسم لر اومر نه تورک نمی دونم چرا اینجوری میکنن

یکی اومد گفت من از پسرا لر خوشم میاد این کاربره برگشت میگه فلانن همه لرا اینجورین اونجورین جنبشو ندارن

...

خیلی گارد داری ترکارو بد نام میکنی با اینکارت 

ما وصلت زیاد داشتیم با اقوام مختلف که مشکلی نداشتن 

همه چیو وسط نکش ربطی به تاریخ نداره 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
یکی اومد گفت من از پسرا لر خوشم میاد این کاربره برگشت میگه فلانن همه لرا اینجورین اونجورین جنبشو ندا ...

عزیزم کفت مردلش الان مردای تورک مادر دوستن زن دوستن الان من باید ناراحت شم بعد اون  کاربر دیگه اسم تورک اورد اون خانومم گفت فارسه اصلا ترک نیس 

یه قاجار معذرت😂😂

از ترکها فقط قاجار رو شنیدی ؟ پس سواد تاریخیت در حد ابتدایی هم نیست همون رضاخان مادرش ترک بود ایراملو بود و قبل قاجار هم شاهان صفوی مثل شاه عباس بزرگ که اسمش در کل عالم پیچیده بود قبلتر هم تمام شاهان بزرگ سلجوقیانی که ایران رو تبدیل به بزرگترین قطب علمی و فرهنگی جهان کرده بود یا خوارزمشاهیان که جلوی مغول ایستادگی کرده بود؟ اون موقه شما هنوز با گوسفنداتون تشریف نیاورده بودین

من خودم شاغلم هیچ ربطی به شاغل بودن خانم ها نداره ولی تو الان اکانت فیک هستی و آقا هستی اومدی اینجور ...

ببین هرجور دوست داری فکرکن 

اصلا برام مهم نیست نظرت راجب من

🤷🏻‍♀️😂 فیک چیه اصلا تو داری با یه ربات حرف میزنی

ولی خب دفعه دیگه خواستی راجب چیزی که نمیدونی حرف بزنی یادت باشه خیلیا میتونن خلاف حرفتو ثابت کننن

روز خوش

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بله صدای داد و فریاد آپدیت شدن مرد همسایه دلمو اب میکنه که زنش داره له میشه💔💔ولی نه خانواده ای کمک ...

خدایی داری چند میلیون آدمو با یه نفر یکی میکنی؟

علم آمار کف کرد از این همه انصافت...

عزیزم کفت مردلش الان مردای تورک مادر دوستن زن دوستن الان من باید ناراحت شم بعد اون کاربر دیگه اسم ت ...

نه اصن برگشته میگه همه مردای لر منفعل و لوس و بیکارن 

بعد اومده میگه ما ترکا اینطوریم و فلانیم 

بگو ما اصن کار نداریم ترکی لری کوردی قرار نیست بخاطر بیشعوری اون یه نفر به ترکا توهین کنیم ما همچین چیزی از پدرامون یادنگرفتیم

ولی خودش میخاد بحثو قومیتی کنه

...

چون میخاستم اثابت کنم مردای لر لوس نیستن متهم شدم به فیک بودن 🤷🏻‍♀️ اصلا موضوع اصلی تاپیک محو شد کاش استاتر قفل میکرد 

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی