2777
2789
جنبه هم کم دارید خب من الان یه جمله حرف زدم چندتایی حمله کردید خوبه من از خانم هاش تعریف کردم نکنه ش ...

مگه کسی بهت توهین کرده حالا؟؟ 

داری اشتباه نظر میدی بقیه هم دارن توجیحت میکنن

غیر اینه که دارن توضیح میدن برات تا اشتباهتو بفهمی و هر حرفی رو نزنی وقتی راجبش اطلاعاتی نداری؟؟ 

هر وقت شوخی کردی جنبه ما هم میبینی عزیزم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی خدایی خیلی پولدارن ، اکثرا هم موقعیت خوبی دارن...حیف که ترک به تورم نخورد🥲 اشکال ندارد ولی اصال ...

پولدار به یه عمر تحقیر توهین نمی ارزه که قشنگم

تو کل ایران بگردی از بین فارس لر عرب کرد پولدار پیدا میشه توشون

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

کل ایران؟ اره رفتی شما کل ایران رو دیدی؟؟

دختر خاله من همدانه کار میکنه ترکه

دخترداییام کار میکنن ترکن

شمایی که میگی خانمای لر همه شاغلن هنوز به اشتغال نرسیدم اول پدرم بعددد شوهرم 

عقیده دارن هرکاری در شان من نیست من باید بشینم توی خونه و اونا زندگیو برام تامین کنن

اگر هم قراره کار کنم یه کار با لول بالا باشه که زیر سوال نرم 

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

مگه کسی بهت توهین کرده حالا؟؟ داری اشتباه نظر میدی بقیه هم دارن توجیحت میکننغیر اینه که دارن توضیح م ...

هی داره میگه مردا لر لوسن و کار نمیکنن 

بگو یکم اطلاعاتتو ببری بالا میفهمی چندتا از قهرمانامون لرن

...

واقعا زشته هی همه چیو به قوم های مختلف ربط میدیم 

شخصیت یه انسان 

ربط به شعور 

تربیت 

تفکرش داره 

نه به لر یا ترک بودنش 

که ترکا مارو میکوبن ماهم داریم ترکارو میکوبیم 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
من ترک ها توهین کنم شما استقبال میکنید؟به مردان ترک بی احترامی کنم شما خوشتون میاد؟حرفتون خیلی زشت و ...

شما چرا دنبال دعوایی؟

خب بارزه که ترکا مثلاً خیلی کدبانو هستن در عوض مرداشون به مادرشان حساسن

لذا هم زناشون بهتر از مرداشون ، به کنار از لوس بودن که من البته ندیدم!! به شدت یک دنده اند ، ما تو فامیل زیاد دیدیم که گیر بدن به به چیزی ول کن نیستن

حتی به رگ لری هم معروفن

واقعا زشته هی همه چیو به قوم های مختلف ربط میدیم شخصیت یه انسان ربط به شعور تربیت تفکرش داره نه به ل ...

اصلا دیدی تو این تامیک اصلا اسم تورک نبود یه کاربر دیگه اسم تورک اورد نمی دونم چرا بحث قومی میشه اخرشو یجوری با تورک بودن ربط میدن 😐

واقعا زشته هی همه چیو به قوم های مختلف ربط میدیم شخصیت یه انسان ربط به شعور تربیت تفکرش داره نه به ل ...

من خودم لرم از اول تایپک دارم با به ترک شوخی میکنم خیلیم با شخصیته

حالا یه ترک دیگه پیداشده مارو میکوبه ما نزاشتیمش مبنی بر اینکه ترکا بدن

...

عزیزدلم ما هیچ بی احترامی نکردیم 

ایشون باید روشن بشه

خب این همه خانم دارن توی جهان کار میکنن اولا مگه عاره دوما چون اونا کارمیکنن یعنی مرداشون بی غیرتن ؟

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اگه حد و حدود خودتون رو بدونید کوبیده نمیشید ترکا یه قومی هستن که تاریخ ایران رو نوشتن از هزار سال پیش تا به امروز تمام حکومت های ایران رو ساختن پس کسی که بهشون توهین کنه به اصل ایران توهین میکنه 

ترکا هم تا توهین نشنون به کسی الکی توهین نمیکنن

شما چرا دنبال دعوایی؟خب بارزه که ترکا مثلاً خیلی کدبانو هستن در عوض مرداشون به مادرشان حساسنلذا هم ز ...

کی دعوا کرد؟

اول هم قوم شما شروع کرد به دعوا توهین 

گردن گیرتونم که ضعیفه😂😂

شما با خودت به صلح برس بعد کامنت بزار

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اصلا دیدی تو این تامیک اصلا اسم تورک نبود یه کاربر دیگه اسم تورک اورد نمی دونم چرا بحث قومی میشه اخر ...

هیچ لری تو این تایپک به ترک توهین نکرده

یه ترک اومده مارو از اول تایپک بد نشون میده

مام نگفتیم تکا فلانن یا بیسارن داریم میگم اون طرف میخاد مارو بد کنه  ربطش ندادیم به ترکا

...