2777
2789
چته تو؟مشکلت با لرا چیه؟بگو تا حلش کنیم حتما مشکلت جدیه که از اول تایپک داری به لرا توهین میکنی

ولش کن 

بدترین تبلیغ برا قومشه😂😂

ملت میان میخونن میبینن چه خبره

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

حالا بحث تاریخ اومد خوشبختانه لرا زیاد تو تاریخ نبودن ولی زندیه لر بودن که خوب کارکردن محض اطلاع که ...

خوشبختانه لرا تو تاریخ نبودن؟؟؟ این حرفت یعنی چی الان ما هرچی داریم میگیم بحثو قومیتی نکنید شما ول نمیکنید

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساکت شین یه لحظه تی نی سایتی ها!!لر ها آدم های بسیار شریفی هستن ، مرداشون هم اصلا لوس نیستنحالا ول م ...

از اول هم نگرفته بودمت نازار😘

کلا نمیگیریم شمارو

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

چته تو؟مشکلت با لرا چیه؟بگو تا حلش کنیم حتما مشکلت جدیه که از اول تایپک داری به لرا توهین میکنی

من چه مشکلی با لرا دارم الکی چرت میگی ؟ تو ببین روی پیامی که ریپلی کردی حرف از لر زدم احمق؟

باشه دیگه بکش بیرون حال نداریم

ببخشید 

ولی من داخل نکرده بودم😂اصلا برای ما زشته نمیکنیم از این کارا 

نام پدر و عموی کریم خان زند چی بود ؟

عزیزم امتحان تاریخه؟ 

از ایل زند بودن که طوایف لر بود 

واقعا جالبه برای تخریب و ضایع نشدن چه سوالاتی میپرسی

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
همون حرفتون درستهالان همین ادم برگشته میگه شما به ترکا توهین کردید میگم اقا اصن تو از هر قومیم باشی ...

اصلا هر کدوم از ما نماینده قوممون هستیم اینجا به جای تعصب و توهین برای ثابت کردن برتریمون ، خب رفتارمون رو درست کنیم این که آسون تره 😁

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

خب چرا میزنی جاده خاکی؟ چی رو سرچ کنم قشنگ بگو

جاده خاکی؟

ما تو مسیریم شما چپ کردید

تک تک چیزاهایی که ادعا کردی سرچ کن و بخند خدمات این اخری فراموش نشه😂😂

@niniyar‍

عه چرا تگ میکنی ولش کن

احمق خودشه 

بقیه میان میخونن میفهپن چه خبره

عزیزم امتحان تاریخه؟ از ایل زند بودن که طوایف لر بود واقعا جالبه برای تخریب و ضایع نشدن چه سوالاتی م ...

چون داری چرت پرت میگی و سواد تاریخی نداری میخاستم ببینم چقد اطلاعات داری که نداری ،  نام پدر کریم خان زند ایناق خان بود  و عموش هم ادم بزرگی بود بوداق خان بود ایناق و بوداق هر دو اسم های ترکی هستن چچطوری لر بود؟

خوشبختانه لرا تو تاریخ نبودن؟؟؟ این حرفت یعنی چی الان ما هرچی داریم میگیم بحثو قومیتی نکنید شما ول ن ...

نه عزیزم خداروشکر عین قاجار و صفوی حکومت به دست نگرفتن حروم نخوردن کشورو به فنا ندادن 

همون لقمه‌ی حلال میخوردن کدخدا و خان بودن 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
من چه مشکلی با لرا دارم الکی چرت میگی ؟ تو ببین روی پیامی که ریپلی کردی حرف از لر زدم احمق؟

یه روسریمون پنج هزار سال قدمت داره سازی که دارین از زمان هخامنشیانه

تاریخ تاریخ نکن برا لرا

...

خب چرا میزنی جاده خاکی؟ چی رو سرچ کنم قشنگ بگو

شما به جای بحث با این اما به سرچ می‌زدی لیست نام آوران ترک ایران ، هوش مصنوعی جوابشان رو میداد

پزشکیان با وعده ی اینکه مجازن به بی حجابی ازشون رای گرفته ، الان نمی‌دونن چه جوری بسوزن

یادشون رفته شعار میدادن هوا گرم شده باید پزشکیان رئیس جمهور شه!!!