2777
2789
عنوان

باداری

96 بازدید | 11 پست

بچها من قبل اربعین موعدم بود قبل موعدم لکه بینی قهوه ای داشتم اما الان 8,9روزی گذشته باوجود فشار صف تو حرم و پیاده ذوی هنوز پری نشدم اما همچنان زیر دلم درد میکنه یاکمرم جوری شل مبشه انگار الانه ک بشم بعد ول میکنه تو پیاده رویم زیر دلم زیر چند ثانیه درد میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار باشم بچمو امام حسین ع و حضرت عباس ع نگهداشته🥹

دوست من پارسال تو اقدام بود ،سه چهارماه بود اقدام میکرد

رفت برای اولین بار پیاده روی اربعین

همینکه  برگشت ، حالش بد شد فک کرد اب به اب شده

دوروز بعد تست زد دید حامله س

حاجتشو گرفت

الان دخترش سه ماه و نیمشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

دوست من پارسال تو اقدام بود ،سه چهارماه بود اقدام میکردرفت برای اولین بار پیاده روی اربعینهمینکه بر ...

ایجونممم😍😍بسلامتتیی

قربون امام حسین ع برمممم که انقدر مهربونه 

منم سه ماه تو اقدام بودم دقیقااا زمان اربعین همچین عوض شد اگه حامله باشم باوجود پیاده روی بچه سالم باشه پسر باشه اسمشو میذارم حسین🥹❤️

ایجونممم😍😍بسلامتتییقربون امام حسین ع برمممم که انقدر مهربونه منم سه ماه تو اقدام بودم دقیقااا زمان ...

بیبی چک زدی یا آزمایش دادی بهم خبر بده

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹