2777
2789
عنوان

باداری

96 بازدید | 11 پست

بچها من قبل اربعین موعدم بود قبل موعدم لکه بینی قهوه ای داشتم اما الان 8,9روزی گذشته باوجود فشار صف تو حرم و پیاده ذوی هنوز پری نشدم اما همچنان زیر دلم درد میکنه یاکمرم جوری شل مبشه انگار الانه ک بشم بعد ول میکنه تو پیاده رویم زیر دلم زیر چند ثانیه درد میکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه باردار باشم بچمو امام حسین ع و حضرت عباس ع نگهداشته🥹

دوست من پارسال تو اقدام بود ،سه چهارماه بود اقدام میکرد

رفت برای اولین بار پیاده روی اربعین

همینکه  برگشت ، حالش بد شد فک کرد اب به اب شده

دوروز بعد تست زد دید حامله س

حاجتشو گرفت

الان دخترش سه ماه و نیمشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

دوست من پارسال تو اقدام بود ،سه چهارماه بود اقدام میکردرفت برای اولین بار پیاده روی اربعینهمینکه بر ...

ایجونممم😍😍بسلامتتیی

قربون امام حسین ع برمممم که انقدر مهربونه 

منم سه ماه تو اقدام بودم دقیقااا زمان اربعین همچین عوض شد اگه حامله باشم باوجود پیاده روی بچه سالم باشه پسر باشه اسمشو میذارم حسین🥹❤️

ایجونممم😍😍بسلامتتییقربون امام حسین ع برمممم که انقدر مهربونه منم سه ماه تو اقدام بودم دقیقااا زمان ...

بیبی چک زدی یا آزمایش دادی بهم خبر بده

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹