2777
2789
دو تا کاربری هست که میگن از منه ولی از من نیست شما خودتون ای پی کاربری هارو چک کنید جواب بدین همینجا ...

کی میگه؟ 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو میخام از یه راهی بفهمید اون دوتا کاربری برای من هست یا نه

🪼✨️Somebody No One Thought You Could

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو م ...

قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری

من واقعا موردم ضروریه که الان اینجا نشستم و دارم به شما التماس میکنم و میگم که هر چی لازم باشه در اختیار تون میزارم خواهش میکنم چک کنید یه داهی پیدا کنید برای من

اطلاعات شخصی کاربرا پیش شما امانته نمیخام چیزی از اون دو کاربر بگید فقط تایید کنید اون دو تا کاربری ...

فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندارین موردی نداره

فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندار ...

من الان باید چیکار کنم که چک بشه شما بگید من همون کارو انجام بدم باید فعالیت خلاف قوانین بکنم که چک بشه؟چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792