2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 66 پست
فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندار ...

کسی هست که من مستقیم تماس بگیرم یا میام بدم باهاشون حرف بزنم تا چک کنن؟؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

من الان باید چیکار کنم که چک بشه شما بگید من همون کارو انجام بدم باید فعالیت خلاف قوانین بکنم که چک ...

اگر بشه که کاربریتون دایم بسته میشه یا از طریق فتا پیگیری میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی هست که من مستقیم تماس بگیرم یا میام بدم باهاشون حرف بزنم تا چک کنن؟؟

الان بگن شما چند تا کاربری دارین وقتی فعالیت خلاف قوانین ندارین مشکل چیه؟ کدوم کاربرا میگن و با کدوم کاربری ها میگن؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

الان بگن شما چند تا کاربری دارین وقتی فعالیت خلاف قوانین ندارین مشکل چیه؟ کدوم کاربرا میگن و با کدوم ...

مشکل اینکه اون کاربریا از من نیست ولی میگن از منه من میخام چک بشه که اونا از من نیست اینکه اون کاربریا فعالیت خلاف قوانین دارن یا نه من نمیدونم من میخام فقط ای پی ها چک بشه که مشخص بشه اون دو تا کاربری که میگن از من نیست کاربری ایرانمجانم وsaharr_m

اینا رو میگن از منه ولی از من نیست تو رو خدا برای شما زحمتی نداره که یه دیقه چک کنید و تایید یا رد کنید این قضیه رو این یه کار و انجام بدین برای من خواهش میکنم ازتون

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

مشکل اینکه اون کاربریا از من نیست ولی میگن از منه من میخام چک بشه که اونا از من نیست اینکه اون کاربر ...

اگر مجدد کسی گفت منو تگ کنید توضیح بدم براشون

اگر مجدد کسی گفت منو تگ کنید توضیح بدم براشون

گفتن الان همینجا شما تایید کنید که از من هست یا نه خودشون میخونن من این تاپیک و پاک نمیکنم فقط خواهش میکنم اینکارو بکنید

گفتن الان همینجا شما تایید کنید که از من هست یا نه خودشون میخونن من این تاپیک و پاک نمیکنم فقط خواهش ...

عزیزم توضیح دادم ممکن نیست