2777
2789
دو تا کاربری هست که میگن از منه ولی از من نیست شما خودتون ای پی کاربری هارو چک کنید جواب بدین همینجا ...

کی میگه؟ 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو میخام از یه راهی بفهمید اون دوتا کاربری برای من هست یا نه

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میگه؟

یه کاربری هستن موضوع شخصیه من فقط میخام این قضیه چک بشه چون تا شما اینو ثابت نکنید من کاری ازم برنمیاد

نی نی یار ۳ قبلا ای پی دو تا کاربر و چک کرده بودن انگار ثابت کرده بودن که یکی نیستن منم الان همینو م ...

قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اطلاعات شخصی کاربرا پیش شما امانته نمیخام چیزی از اون دو کاربر بگید فقط تایید کنید اون دو تا کاربری از من هست یا نه

قبلا امکانش بود الان فنی چک میکنه فقط در موراد خیلی ضروری

من واقعا موردم ضروریه که الان اینجا نشستم و دارم به شما التماس میکنم و میگم که هر چی لازم باشه در اختیار تون میزارم خواهش میکنم چک کنید یه داهی پیدا کنید برای من

اطلاعات شخصی کاربرا پیش شما امانته نمیخام چیزی از اون دو کاربر بگید فقط تایید کنید اون دو تا کاربری ...

فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندارین موردی نداره

فنی باید چک کنه عرض کردم فقط موارد خیلی خاص یا ضروری اگر شما و اون دو کاربر فعالیتی خلاف قوانین ندار ...

من الان باید چیکار کنم که چک بشه شما بگید من همون کارو انجام بدم باید فعالیت خلاف قوانین بکنم که چک بشه؟چیکار کنم