2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 66 پست
عزیزم یه کاربر کامنت گذاشت ازم پرسید از کجا میفهمید نی نی یار انلاینهبرای اون توضیح دادم💫💫

تو چی بود مشکلت برای کاربریت پیام دادی؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما بیا حداقل جواب بده اینجا که کسی علائم حیاتی از خودش نشون نمیده 

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

تو چی بود مشکلت برای کاربریت پیام دادی؟

من یه تاپیک زدم حتی پربازدیدم شد

ولی صبح پاشدم دیدم ترکیده!!!!!! 

خیلییی نظرات برام مهم بود بخونم ولی ترکیده بود بی دلیل

اصلا تاپیک دعوایی هم نبود 

راجب مشکلات منو شوهرم بود

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

من یه تاپیک زدم حتی پربازدیدم شدولی صبح پاشدم دیدم ترکیده!!!!!! خیلییی نظرات برام مهم بود بخونم ولی ...

قبلا بنده خدا نی نی یار ۳ و ۵ به محض تگ جواب میدادن چک میکردن بعد برمیگردوندن چند بار خودم اینکارو کردم ولی الان اصلا هیچکس انگار اینجا نیست برا اضافه کردن تبلیغ و تعلیق به سرعت انجام میدن برا اینجور کارا اصلا هیچ

قبلا بنده خدا نی نی یار ۳ و ۵ به محض تگ جواب میدادن چک میکردن بعد برمیگردوندن چند بار خودم اینکارو ک ...

این سایتم مسخره شده

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

کاربری خود مونا تهرانی که اصلا تو سرچ نمیاد

آبان زنگ زدم پشتیبانی میگه صداتون ضبط میشه و هیچکس جواب گو نیست

سلام مشکلتون چیه؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من پی وی بهتون میام دادم تماس با ما زنگ زدم پیام گذاشتم پای آبروی من وسطه یکی باید جواب بده یا نه

سلام مشکلتون چیه؟

دو تا کاربری هست که میگن از منه ولی از من نیست شما خودتون ای پی کاربری هارو چک کنید جواب بدین همینجا تو رو خدا به کاری بکنید من خسته شدم دیگه سه روزه دارم خون میخورم

شما هر چی لازم داشته باشبد برای اثباتش من دراختیارتون میزارم فقط بگید چی لازم دارید