2777
2789
عزیزم یه کاربر کامنت گذاشت ازم پرسید از کجا میفهمید نی نی یار انلاینهبرای اون توضیح دادم💫💫

تو چی بود مشکلت برای کاربریت پیام دادی؟

abzarek.ir/service-p/msg/2356502➖⃟🦋•••Be Somebody No One Thought You Could Be

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چی بود مشکلت برای کاربریت پیام دادی؟

من یه تاپیک زدم حتی پربازدیدم شد

ولی صبح پاشدم دیدم ترکیده!!!!!! 

خیلییی نظرات برام مهم بود بخونم ولی ترکیده بود بی دلیل

اصلا تاپیک دعوایی هم نبود 

راجب مشکلات منو شوهرم بود

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

من یه تاپیک زدم حتی پربازدیدم شدولی صبح پاشدم دیدم ترکیده!!!!!! خیلییی نظرات برام مهم بود بخونم ولی ...

قبلا بنده خدا نی نی یار ۳ و ۵ به محض تگ جواب میدادن چک میکردن بعد برمیگردوندن چند بار خودم اینکارو کردم ولی الان اصلا هیچکس انگار اینجا نیست برا اضافه کردن تبلیغ و تعلیق به سرعت انجام میدن برا اینجور کارا اصلا هیچ

قبلا بنده خدا نی نی یار ۳ و ۵ به محض تگ جواب میدادن چک میکردن بعد برمیگردوندن چند بار خودم اینکارو ک ...

این سایتم مسخره شده

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

آبان زنگ زدم پشتیبانی میگه صداتون ضبط میشه و هیچکس جواب گو نیست

سلام مشکلتون چیه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام مشکلتون چیه؟

دو تا کاربری هست که میگن از منه ولی از من نیست شما خودتون ای پی کاربری هارو چک کنید جواب بدین همینجا تو رو خدا به کاری بکنید من خسته شدم دیگه سه روزه دارم خون میخورم