2777
2789
واقعا الان تکلیف چیه من باید چیکار کنم

بخدا خودمم موندم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان آنلاین جواب نمیده تازه حتی ممکنه تعلیقم بشم دوباره:/

وا چرا تعلیق بشی عزیزم ؟ 

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

چون تگ کردم گفتم بی مسئولیتن

خب حرف حقو زدی دیگ😂😂😂😂

خب حرف حقو زدی دیگ😂😂😂😂

اینقدر عصبی ام بخدا قبلا خیلی بود بود تهش نیم ساعته جواب میدادن الان اصلا هیچکس نیست کاربرا باید چیکار کنن برا مشکلات شون؟

🪼✨️Somebody No One Thought You Could

بالا تو کادر سبز 

نوشته مشاهده افراد آنلاین

اره دیدم من تا ته این داستان و میدم جواب ندن میرم تا تهران لازم باشه

عزیزم یه کاربر کامنت گذاشت ازم پرسید از کجا میفهمید نی نی یار انلاینه

برای اون توضیح دادم💫💫

2790
2778
2791
2779
2792