2789
عنوان

فک کنم گند زدم

440 بازدید | 31 پست

سلام حدودن دوماه پیش ی مبلغی از بانک برنده شدم شوهرم بهم گف درموردش با هیشکی نحرفیم بابام اگه بدونه دیگه قسطمو نمیریزه.. منم بش گفتم منکه چیزی نمیگم بشرط ایکه مث دفه‌ی قبل نشه ک اون قرعه کشی افتاد واس ما گفتی ب گوش بابام نرسه بعد ی مدتم خودت رفتی ب بابات گفتی من میخواسم اون پولو بیارم بدم ب شما زنم نداده..خلاصه ی چن روزی گذشتو همه چی خوب بود اون مبلغم ازبانک برداشتیم آوردیم خونه.. اما اخلاق شوهرم ی جوری شد دیگه پول واس خرجی نمیذاش خونه.. اگه چیزی لازم بودو بش میگفتم بگیر نمیگرف باهام نمیحرفید پیشم نمیخوابید هرچی هم بش میگفتم چیشده چیزی نمیگف یا ی جوری جواب میداد ک از سوال کردنم پشیمون میشدم حدود ی ماه همیجوری بود آخرش حوصلم سر رف ب باباش گفتم ک پسرتون ی ماهی ک ایجوریه قضیه اون پولارم گفتم چون میترسیدم مث دفه قبل رو دس بخورم باباشم گف باشه من میرم با مادرش صحبت میکنم اون هر حرفی داشته باشه ب مامانش میگه. بعدشم دیگه خبری ازش نشدو اخلاق شوهرمم تغییری نکرد.. باگذشت زمان کم‌کم خودش خسه شدو سر صحبتو باهام باز کرد ی چن روزی خوب بودیم تا امروز ک میگف بابام اینا دارن بهم میگن چاه (ک ملک پدریمون بوده و چن سالی ول بوده) رو کندن ب آب رسیده توهم برو ی ساعت آب واس خودت بخر من بهشون گفتم پول ندارم بابام گفته از مادر زنت ی خورده قرض بگیر. من ب شوهرم گفتم ینی تو ب بابات اینا راجع ب اون پولا نگفتی گف ن.. منم گفتم قضیه رو ب بابات گفتم کلی سرم منت گذاش ک چرا اینکارو کردی تو منو پیششون خراب کردی من ازونموقع دارم ب بابام میگم ندارمو این حرفا تو منو پیششون دروغگو کردی منم گفتم تقصیر خودته ک ی ماه تمام باهام نمیحرفیدی.. ب نظر شما حق با منه یا اون؟؟  ببخشید طولانی شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لزومی نداشت ازپول بگی .لزومی نداره اصلااسترس گفتن نگفتن نداشته باشید چرابایددیگران امارپولتونوداشته باشن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
آخه یکی دوبار دیگه سر همچی قضایایی رو دس خوردم آخرشم کلی حرف پشت سرم درست شد ترسیدم مث اون موقه‌ها ب ...

طوری نبود.حتی اگه اون میگه تو اصلا هیچی هیچوقت ب خانوادش نگو

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

خب من اگه جات بودم همه چیومیگفتن الا پوله چون باهم توافق کرده بودین مشکلتونم ربطی ب اون پوله فک نکنم داشته باشه

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme