2821
2789
عنوان

فک کنم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکن،مطمئن باش😆

درسته شما ازرو تجربه گذشته این حرفو بهشون گفتین ولی دلیلی نداره هر اتفاقی تو زندگی شخصیتون میفته همه بدونن(ب شوهرت بگو دفه قبل همه چی سر من خراب شد این دفه نوبت تو)

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
سلام عزیزم شما فقط زود شوهرت رو قضاوت کردی،ایشون احتمالا از جای دیگری ناراحت بودن

از هرجا هم ک ناراحت باشه باید بهم بگه یا ن؟ من چ گناهی کردم ک تا ی ماه باهام مث... برخورد میکرد بدون ایکه بدونم علتش چیه.. البته ب مامانش ک مطمئنم گفته چون عادتشه ..همیشه هم با همکاری مامانش ی پاپوشی واس من درست میکنن

خب من اگه جات بودم همه چیومیگفتن الا پوله چون باهم توافق کرده بودین مشکلتونم ربطی ب اون پوله فک نکنم ...

چرا همه چی ب همون پول مربوط میشد ی جایی بدهی داشتیم گفتم آخر ساله پولشو بده صافش کنیم گف دس خودت ک هس.. خواهرم اومد گفتم برو مرغ بگیر گف نمیگیرم و خلاصه خیلی چیزای دیگه

خیلی کار اشتباهی کردی گفتی بهشون دلیل نداشت اصلا ب پدرشوهرت بگی پسرش بداخلاق شده قبلا شما بهش اعتماد نداشتی ولی میتونستی روش تاثیر بذاری الان خودتم دیگه قابل اعتماد نیستی

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

آخه منم حق دارم چن وقته هرچی کار میکنه دس خودشه واس خونه خیلی کم خرج میکنه امروز ازش پرسیدم تو پولی ک کار میکنی کجاس چرا ما نمیبینیم قسطشم ک باباش میداده تازه امروز از حرفاش فهمیدم پول دستی هم ازباباش میگرفته بهش گفتم تو ک اینارو واس خونه خرج نمیکنی پس واس چی میگیری؟؟ آخه اونام فک میکنن این همه پولو من خرج میکنم در حالیکه حتی ماهی ی بارم ی کیلو میوه واس خونه نمیگیره.. دلم واس بچم میسوزه

چرا همه چی ب همون پول مربوط میشد ی جایی بدهی داشتیم گفتم آخر ساله پولشو بده صافش کنیم گف دس خودت ک ه ...

خب الان که خوب شده باهاش یجوری سره صحبتو باز کن برات بگه دلیلشو حق باتوعه اون حق نداشت بی دلیل باهات بدرفتار کنه یدفه ای اماباهمه ی اینابازم اگه نمیگفتی بهتربود بنظرم حداقل آتو نداشت ازت که بعدبخاد حق به جانب بشه

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
خب الان که خوب شده باهاش یجوری سره صحبتو باز کن برات بگه دلیلشو حق باتوعه اون حق نداشت بی دلیل باهات ...

نمیدونم.. الان ک خیلی از دستم عصبانیه شما بگین چیکارش کنم بخدا دیکه حوصله قهرو دعوا رو ندارم

شوهره خیلی بی سیاستی داری خودتم همینطور . شما باید خیلی بیشتر سیاست به خرح بدی که شوهرت یاد بگیره . این که دیگه گذشت مقصر هم هر دو هستین ولی شما بیشتر .

شما اول از خودش بپرس ببین چشه بعد برو به پدر شوهرت بگو . اصلا شما که میدونی این همه چی را به مامانش میگه خودت به کارش بها نده .

خودت پای بقیه را به زندگیت باز میکنی .

باید از خودش میمرسیدی که چته اگرم کسی میومد میگف شوهرت اینو میگه و اونو میگه درموردت برخورد کن بگو به کسی ربطی نداره زندگیمون که شوهرتم یاد بگیره .

سعی کن افسار زندگیت دست خودت باشه تد کمتر اذیت شی .  

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

بهش نگومقصری بگو من درمورد مشکلاتمون با مورد صحبت میکردم و میگفتم که اخلاقش عوض شده و درست خرجی  نمیده. بعد فکر چون همه چیا میری میگی اینم گفتی منم مجبور شدم بگم بعدم گریه کن و بگو واقعا خسته شده بودم از رفتارات و...

منم خونه مادر شوهرم یه چیزایی میشنیدم که مربوط به زندگی منو شوهرم بود ولی اصلا به من نمیگف نیرف به مامانش میگف .مامانش برای اینکه بگه پسرم همه چیا به من میگه به رو میاورد منم خیلی خونسرد میگفتم اره اقا ... به منم گفته باید اینکارو بکنیم فعلا هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم . طوری برخورد میکردم که برام عادیه مسئله و جانمیخوردم ‌. چندبارم مادرشوهرم جلو شوهرم گفت وقتی شوهرم دید من چطوری جواب میدم  دیگه همه چیا نمیره بگه .مخصوصا اینکه خودم رعایت میکنم خانوادمو دخالت نمیدم ... 

بهش نگومقصری بگو من درمورد مشکلاتمون با مورد صحبت میکردم و میگفتم که اخلاقش عوض شده و درست خرجی  ...

ممنون عزیزم فقط دعا کنین قبول کنه حرفامو چون وقتی قهر میکنه اخلاقش خیلی غیرقابل تحمل میشه!!

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز