ما عقدیم همسرم شهرشون تا شهر ما دو ساعت راه هست.متاسفانه من دوران عقد همش کنار نامزدم بودم.ی مادر پیر داره که قراره چرخشی بین تمام بچه هاش بگرده.هروقت میاد پیش ما شوهرم کلا دیگه منو نمیبینه و منو رها میکنه.حتی باعث دعواهای شدید هم شده.و سه ماه پیش هم من و مادرش دعوامون شد و منو کتک زد و گفت ک بخاطر مادرم نیست بخاطر خودته.ولی من دارممیبینم ک تا مادرش رو میبینه تغییر رفتار میده.دیگه خونه اش نرفتم.یک ماه اولی خودش میومد و میرفت.ولی الان پنجاه روز هست ک نیومده پیش من و دائم دعوا داشتیم و همش تقصیرات میندازه گردن من.تو این مدت همش پیام میداد ب من و میخاست مادرش از تقصیر در کنه و همش با من دعوا داشت ب خاطر مادرش و حالا ک مادرش رفته پیش یکی دیگه از بچه هاش یادش از من افتاده و پیام داده که جمع کنیم وسایل بریم سفر.حالا ک مادرش رفته یاد من افتاده و این مدت نیومده و همش با من دعوا داشته.من نمیتونم قبول کنم ک مادرش رو میبینه منو رها میکنه و بعدش یادش میره و دوباره میاد سمتم.الان ک مادرش رفته دوباره مهربون شده.من نمیتونم ببخشمش منو کتک زده بخاطر مادرش خوشحال بشه.نمیتونم ببخشمش ک تا مادرش میاد منو رها میکنه و اذیتم میکنه و خوردم میکنه.جلو مادرش دعوام میکنه.پذیرفتنش واسم خیلی سخته.نمیتونم ببخشمش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق داری. کاش شوهرا تعادل بلد بودن. به خدا لازم نیست دل همسرتو به خاطر مادرت بشکونی یا برعکس. هر کسی جایگاه خودشو داره. اما اینو نمیفهمن. همیشه باید یکیو فدای دیگری کنن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این اقایون باید متوجه شن زنشونو جلوی خانواده ش خصوصا مادرش تحقییر نکنه حتی با صدای بلندم باهاش نباید حرف بزنه !خودشون اگه تو خانواده زنشون زنشون اینجوری حرف بزنه چکار که نمیکنه .تازه کتکم بزنه زن تا آخر عمر می مونه تو ذهنش .مادرشوهرا این چیزارو ببینن زبونشون رو عروسه دراز میشه کوچیکش میکنه پشتت اراجیف زیاد میگه میشینه با بچه های دیگه ش از دعواشون میگه و میخنده بعد خودشو میزنه ناراحتی خیلی ناراحت شدم اعصاب نذاشتین برام که گناهه بیفنه سر عروسه پسره هم شروع کنه مادرم ناراحته و فلان