2777
2789
عنوان

دلیل این رفتارش بنظرتون چیه

230 بازدید | 23 پست

با یکی دارم آشنا میشم وقتی داریم باهم حرف میزنیم خیلییی مشتاق خودشو نشون میده از خانوادش میگه از همه‌چیزش میگه ولی نمیدونم چرا همش منتظره من اول پیام بدم😐 چندروزی اول خودم بهش پیام میدادم  ولی از دیروز صبح دیگ هیچی نگفتم و اونم همچنان سکوت😐بنظرتون چرا؟؟ میدونم منتظره من اول پیام بدم بنظرتون چرا اینجوری میکنه؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیام نده این جور آدما هیچی ندارن فقط می خوان خودشونو نشون بدن از آدمای خودخواه دوری کنتجربمو میگ ...

خود خواه نیست خیلی آدم خاکییه ولی نمیدونم چرا همچین میکنه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

مجازی ؟ پسر عقده ای پره تو مجازی .این ک دوست نداره کاملا واضحه . ارزشی برات قائل هم نیس.  باهات مشتاق حرف میزنه ک نظرتو جلب کنه وابسته اش بشی. همین ک از این وابستگی مطئن بشه ولت میکنه . چ طور متوجه میشه ؟ از همین نبودن و سکوتش .میخواد ببینه فکرتو درگیر خودش کرده ک بیای دوباره سراغش. 

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑

مجازی ؟ پسر عقده ای پره تو مجازی .این ک دوست نداره کاملا واضحه . ارزشی برات قائل هم نیس. باهات مشتا ...

آره مجازی مجازیم ک نیس تو شهر خودمونیم قراره همو ببینیم.. چی بگم والا من دیگ پیام نمیفرستم تا خودش ببینم چی میگه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

آره مجازی مجازیم ک نیس تو شهر خودمونیم قراره همو ببینیم.. چی بگم والا من دیگ پیام نمیفرستم تا خودش ب ...

پس هدفش رسید البته توام مشخصه ادمی هستی زود دل میدی و وابسته میشی . ضعیفی

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑