2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

2479 بازدید | 138 پست

سلام دوستان گلم

من یک دختر ۴ ماهه دارم روزایی ک تنهایی باید ازش نگه داری کنم هلاک میشم نه صبحانه م معلومه ن ناهار م😔😖

خواب شبم ک نگو نیم ساعت خواب دو ساعت بیدار😥😥😥

نمیدونم چی میخواد و چ جوری سرگرمش کنم؟؟؟ از همه مهم تر نمیدونم چ جوری از این دوران لذت ببرم

میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بذارین؟؟😊😊😊

پس بقیه چطوری بچه دارن؟به نظرم شما برنامه ریزیت خرابه وگرنه سخت نیست😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب همین تاپیک رو زدم استارتر

واقعا درکت میکنم

من که پوکیدم دیگه 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
پس بقیه چطوری بچه دارن؟به نظرم شما برنامه ریزیت خرابه وگرنه سخت نیست😘😘

ربطی به برنامه ریزی نداره

واقعا سخته خصوصا اگه مثل من دست تنها باشه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
عزیزم سخت نگیر من دوقلو بزرگ‌کردم اونم تنهایی اما اصلا اینطوری که شما میگی نبودم😊😊

بفرما نمونه ش😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”