2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست
دوستاني كه ميگن نخوابيدن  واقعااا يني چشماشونو رو هم نزاشتن ؟  واقعا خييييلي وحشتناكهههه ...

من که خیلی خوش خواب هم بودم

حس میکنم جنون گرفتم از بی خوابی

گمونم یه هفته بتونم راحت بخوابم، نصف مشکلات بچه داریم حل بشه

روانی شدم دیگه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه داری سخت ترین کار دنیاس .من ک واقعا از بچه زده شدم پسر دو ساله دارم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب برنامه ریزی ربطی نداره من بعد از ۱۵ سال مامان شدم اصلا نمیتونم این تغییر رو قبول کنم واقعا ب جای ...

وای تازه بعد ۱۵ سال اینو میگی!من نمیتونم درک کنم این شدت از غر زدن و.. بچه داری خیلی سخته..ولی بیشتر نگرانیهاش اونجا که واکسن میزنه تب میکنه یا سرما میخوره.یا مریضه.ولی این که بگی به شام و ناهار نمیرسم  و اینا دیگه غر زدنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم از اول دست تنها بودم سختم نیست فقط یه مواقعی سر غذا نخوردن بچم اذیت میشم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سلام اره خیلی وقته نیستم مشغول مریضی و عمل پسرم بودم خوبی😊

انشالله زود خوب بشه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هیوایی عزیزم دلتنگت بودم..مرسی دوستم...هیرسای گلم خدا حفظش کنه😍😍😍😍

فدات عزیزم😍😍منم دلتنگ بودم خیییلللی

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
من که خیلی خوش خواب هم بودم حس میکنم جنون گرفتم از بی خوابی گمونم یه هفته بتونم راحت بخوابم، نصف م ...

خواب از روز اول زاییدن تا الان ک دوسالس مشکل منم هست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ب برنامه ریزی ربطی نداره من بعد از ۱۵ سال مامان شدم اصلا نمیتونم این تغییر رو قبول کنم واقعا ب جای ...

وای خدا

حرف دل منو زدی

منم بعد از 6 سال مادر شدم. تا میگم خسته م، همه مادر نشدنم رو میزنن تو روم!

الان فقط میخوام سرمو بکوبم تو دیوار

تازه دخترم داره دندون در میاره، بدتر هم شده

گریهههههههههه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من که خیلی خوش خواب هم بودم حس میکنم جنون گرفتم از بی خوابی گمونم یه هفته بتونم راحت بخوابم، نصف م ...

خدا صبرتو زياد كنه عزيزم 

و انشالله توانه منو زياد بكنه براي رويارويي با اين پديده 😂😂😂