2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست

من بچم ۷ماهشه تو۴ماهگی اصلااذیت نمیشدم به همه کارامم میرسیدم بابچه هم بیشترحرف میزدم الان یه خورده سخت شده چون چهارچمگی میره وهمش بایدمواظبش باشم واگه جلوچشش نباشم ومنو نبینه گریه میکنه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

تو چهار ماهگی دیگه شبا باید حداقل 6 ساعت بخوابه.

اسباب بازیای صدادار براش بگیر باهاش بازی کنِماساژش بده و دست و پاهاشو تکون بده و باهاش حرف بزن و شعر بخون این خودش یه سرگرمی براش.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بقیه چطوری بچه دارن؟به نظرم شما برنامه ریزیت خرابه وگرنه سخت نیست😘😘

عزیزم تبریک میگم بارداریتو با کلی تاخیر انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت واسه هیرسا کوچولوم هم دعا کن💜💜😍😍

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

شیرینه که.منم دو تا دختر دارم.دختر دومم چهار ماهشه اما خیلی خوبه.فقط ناراحتم که این لحظات میگذره و دیگه تکرار نمیشه.سعی کن خوابش رو تنظیم کنی که شب هردوتاتون بخوابید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم تبریک میگم بارداریتو با کلی تاخیر انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت واسه هیرسا کوچولوم هم دعا کن ...

هیوایی عزیزم دلتنگت بودم..مرسی دوستم...هیرسای گلم خدا حفظش کنه😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لطفا اینجوری نگو  خداروشکر کن بچت سالم و مریض نیست

یاد تبلیغ تلویزیون افتادم😁😁

جدا از هر چیزی واقعا سخته من دخترم ۲۸ماهشه واقعا گاهی اوقات کم میارم

البته منم تنهام و اگ خانواده ادم نزدیک باشن و کمک داشته باشی راحت تر میشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

منم یه پسر 4 ماهه دارم دقیقا امروز 4ماه و 3 روزشه

خیلی خیلی گریه میکنه اصلا به هیچ کاریم نمیرسم ولی خدارو الان دقیقا سه روزه خیلی خوب شده تا سه شب باهاش بیدارم ولی گریه نمیکنه خیلی الان راضیم

قبلا تا 3 ظهر هیچی نمیتونستم بخورم حتی یه لیوان آب فقط تو بغلم بود و گریه میکرد

من هنوزدخترم زیاداذیتم نکرده واکسنشو۳روزپیش زدم فقط همون لحظه گریه کردبعدش نه 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
عزیزززممم...خیلی وقته نمی بینمت تو سایت😊😊

سلام اره خیلی وقته نیستم مشغول مریضی و عمل پسرم بودم خوبی😊

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

منم دخترم ۶ ماهشه همش دست تنهام کسی تا حالا کمکی بهم نکرده والبته منم به هیچی نمیرسم هیچیم بجا نیست ولی  باز از سرکار رفتن راحتتره بچه داری 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏