2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 138 پست

ببین عزیزم سعی کن همش تو بغل نگیریش گاهی بذار زمین اگه مطمئنی مشکل نداره یه چند دقیقه بذار زمین و برو صبحانه و ناهار رو بخور منم بچه اولم همین طور بودم اما الان مادر 3 بچه ام راه افتادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیوا جان همه میگم خدا رو شکر کن بچه ت سالمه منم همیشه خدا رو شکر میکنم ولی بالاخره منم استراحت میخوام دیگه

از زمان قبل از بارداری م ۸ کیلو لاغر تر شدم بر عکس اکثر خانم ها ک بعد از زایمان چاق میشن من لاغر شدم از بس بچه داری سخته 😥😥😥

وای تازه بعد ۱۵ سال اینو میگی!من نمیتونم درک کنم این شدت از غر زدن و.. بچه داری خیلی سخته..ولی بیشتر ...

حرفتو قبول دارم من خودم الان ۲۰سالمه بچم ۷ماهشه راضیم شیرینیش بیشتره دست تنها هم هستم توشهرغریب هیچکسو ندارم اونایی که میگن خیلی اذیت میشن خب شایدم بچشون کولیکیه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

خیلی سخته خیلی، دختر منم ۵ ماهشه، تو روز یک دقیقه آروم نمیشه تو کریر میذارمش میپره بیرون گریه میکنه ، میذارمش رو زمین مث کدوی قلقلی قل میخوره میره زیر مبلا گریه میکنه، همششش باید تو بغل باشه

بچه داری سخت درست ولی نگه داری از بچه مریض واقعا سخت ترین کار دنیاست دعا کنیم بچه هامون هیچ وقت مریض نشن 

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

شب ها موقع خواب چند سی سی شیر خشک براش درست کن مدت زمان بیشتری رو سیر میمونه و مزیت دیگه اش اینه که اگه گاهی کاری برات پیش اومد بچه ات اذیت نمیشه چون شیر خشک هم علاوه بر شیر خودت میخوره 

هیوا جان همه میگم خدا رو شکر کن بچه ت سالمه منم همیشه خدا رو شکر میکنم ولی بالاخره منم استراحت میخوا ...

منم لاغرشدم اکثراتوشیردخی لاغرمیشن حالا شما برو حی علی الصلات😆

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
بچه داری سخت درست ولی نگه داری از بچه مریض واقعا سخت ترین کار دنیاست دعا کنیم بچه هامون هیچ وقت مریض ...

دقیقا حرف منم همینه...بچه داری سخت نیست..اون بچه داری از بچه ای سخته که داره اذیت میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم دست تنهام اماخداروشکربچم اذیتم نمیکنه اگه بیداره گریه نمیکنه باخودش بازی میکنه ومیخنده بعضی شبابیدارمیشم میبینم باخودش حرف میزنه ومیخنده

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه