2777
2789
عنوان

برق چهار ساعت می‌ره باشماها

242 بازدید | 24 پست

استان سیستان و بلوچستان مخصوصا جنوبش ماییم آتیش میباره الان که چند روز دیگه شهریوره ساعت 18:30 هوا 43 درجه بعد هرروز مرتب 4 ساعت برق میره این ماه ماه های قبل هرروز دوساعت میرفت  پیش شماها هم  این ماه هرروز چهار ساعت برق میره بگید کدوم شهرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خدا سلامتی، بده مردم سیستان و بلوچستان عزیزم میدونیم شرایط شما سخت تره 

برا ما روزی، سه ساعت میره تو روز یک ساعت هم شب که البته این تایم شبو یک هفته هست عملی کردن یازده تا دوازده شب، میره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ما کرجیم روزهای فرد دو ساعت روزهای زوج چهار ساعت

حالا جالبه کل منطقه برقا حتما قطع میشه ولی خونه ما تا حالا یکبار هم قطع نشده چون تو کوچمون یه حذب اللهی کله گنده میشینه برق کوچه ما فقط قطع نمیشه

سر سال خونمونه ، خونمون خیلی قدیمی و داغونه دوست دارم بلند شیم ولی اینکه برقش نمیره دو دلم کرده

اولایل دوساعت میرفاواخر شد دوساعت و نیمدوروزه شده چهارساعت، دوتا دوساعته میره

اینجا هوا گرم خدا شاهده از حال ادم میره از بس گرمه ، 100میلیون وام گرفتیم یه موتور برق خریدیم امسال روشن بود خیالمون راحت بود یه هفته پیش کولر گازی خراب شده بردیم گازش کردیم حالا کولر گازی رو روشن میکنیم صدا میده یعنی ککولره زیاد برق میکشه باید درست بشه  پیش یکی دیگ رفتیم گفتن گاز درجه سه ساعت برا همین امپر میکشه، اسپیلت یه روز بچع گریه میکرد روشن کردیم خوب بود ولی میترسیم خراب بشه 

مال ما یه روز درمیون دو ساعت میره تهرانم هواهم یکم بهترر شده نسبتا ولی بازم گرمه ها مخصوصن ظهر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

خوزستانم هر روز یک و ساعت و نیم میره،،، امروز 4 و نیم رفت تا 6 یا دیروز تو اوج گرما و استراحت 3 رفت تا 4 و نیم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡