2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

50 بازدید | 1 پست

من خیلی حالم این روزا بده خیلی برام داره سخت میگذره با هیچی با هیچکس سرگرم نمیشم ۶ سال تو رابطه بودم که یه سال ازم جدا شد و باز یه ساله ک برگشتیم از وقتی برگشتیم باهم خیلی خوب بودیم همه چی عین یه رویا تو همه حال بدی و سختی باهم خوب بودیم یه ماهی هست با من بد شده اصلا محل نمیده ولی هیچ مشکلی تو زندگیش نداره وقتی بهش میگم محل نمیدی سردی قبول نداره خواستم ولش کنم مهم نبود میمونم مهم نیست سرد میشم مهم نیست محبت میکنم مهم نیست حرف بزنم یا سکوت کنم مهم نیست تازگی میخواد بره موتور بخره میدونم با یکی در ارتباط دیگه گوشیشو نمیده اون یه سالی ک باهم نبودم با خیلیا در ارتباط بود یه دختره هم میدونه با منه ولی خیلی آویزون و خرابه یه بار دیدم زنگش زده وقتی گفتم گفت نه بخاطر تولدمه حالا بلاکش میکنم گفتم گوشی بده بگم مگه نگفتم نامزد دارم چرا باز زنگ زدی نداد یه رفیق خیلی بد و زن باز داره ک هرچقدر میگم قیدشو نمیزنه تو این یه سال ک برگشتیم فقط این یه ماه باهاش میگرده قبلش تنها رفیقش‌ من بودم بچها بنظرتون چیکار کنم کم محلی آدما رو جذب میکنه؟ من هیچجوره نمیتونم ثابت کنم داره یکاری میکنه تازه خودم مقصر میشم تروخدا نگید جدا شو چون نمیتونم بنظرتون رابطمون مثل قبل میشه 

راستی ما این همه سال همسایه بودیم جز این یه سال ک جدا بودیم و این یه سال ک برگشته بودیم بهم این یه ماه ک بد بودیم باز خونمون اومد نزدیک و همسایه شدیم قبلا همش بیرون ولی الان بیرونم نمیریم فقط تو محله همو می‌بینیم دلتنگ نمیشه دیگه حتی برم بیرون نرم بیرون فرق نمیکنه نمیگه بیا ببینمت