2777
عنوان

پوست دخترم

205 بازدید | 28 پست

سلام دخترا خوبید؟

بچه ها نگرانم من و همسرم هر دو خیلی سفیدیم. من که شبیه بچه روسا بودم الانم بشدت بورم. دخترم بدنیا اومد سفید بود ولی با موهای بشدت مشکی و پر مو اصلا انقدر متفاوت بودو به ما شبیه نبود همسرم اول فک کرد عوض شده😄 حالا اینا مهم نیست دخترم زردی گرفت و زردیش بالا رفت و خیلی تیره شد از چهارماهگیش یدفعه سفید برفی شد الان یازده ماهشه احساس میکنم از وقتی شروع کرد به دندون در اوردن از ۹ماهگی تا ۱۱ ماهگی ۶تا دندون در اورد.پوست بدنش تیره شده صورتش همچنان روشنه البته مثل قبل نیست ولی سفیده اما بدنش سبزه شده مخصوصا پاهاش. ممکنه مشکلی باشه؟ من برادرم سبزه هست ولی فقط صورت و یکم دستاش بدنش مثل خودم سفیده. دخترم از همه تیره تر شده‌. الان واقعا نگرانم چرا بدنش تیره شده؟؟ اول فک کردم بخاطر افتابه اما این ماه چون هوا خیلی گرم بود اصلا در طول روز بیرون نبردمش همش شبا بردیم که اذیت نشه ولی تغییری نکرده. بچه های شما هم اینجوری شدن؟ دوباره رنگ پوستش برمیگرده؟ ممکنه مشکل پزشکی باشه؟

دختر منم رنگ پوستش تعییر کرداز سفید شده سبزه

به شما یا همسرتون رفته؟ اخه من و همسرم سفیدیم. خانواده همسرم همه سفیدن. تو خانواده ماهم یا سفیدن یا بدنشون روشن و سفیده. دخترم از همه تیره تر شده. ولی صورتش همچنان سفیده. چرا انقدر رنگ عوض میکنن؟ بچم اصلا هیییچ شباهتی به من نداره😄 یه شباهت کمی هم به باباش داره یعنی حتی مثل ما سفیدم نیست؟ خیلی عجیبه برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ پوست به کی میره؟؟؟من سبزه تیره هستم شوهرم بور😕😕دلم میخواد رنگ پوست بچم ب شوهرم بره عایا امکان داره؟؟؟خانوادمم پوستشون روشنه من ب عمه بابام خدابیامرز رفتم🤦🏼‍♀️😂اصلا ازش خوشم نمیومد ولی کپی اون شدم 😣

منم عکساش میبینم سفید بود حرص میخورم

میفهمم چی میگی. مخصوصا که بقیه بگن پدر مادر سفیدن بچه به‌کی رفته😐 یدفعه سبزه شد؟ یا مثل دختر من اول بدنش شد بعد صورتش ... 

رنگ پوست به کی میره؟؟؟من سبزه تیره هستم شوهرم بور😕😕دلم میخواد رنگ پوست بچم ب شوهرم بره عایا امکان ...

دلت خوشه ها. من میگم من ازین بچه روسا بودم هنوزم موهام انقدر بوره همه فکر میکنن رنگ کردم. چشام عسلیه. همسرم هم سفید و موهای خرمایی. خانواده خودم که پدر و مادرم بورن خانواده همسرمم پدر و مادر شوهرم. پدرم و پدر شوهرم هر چشماشون روشنه. یه برادرم سبزست که بدنش از من سفیدتره . بچم از همه تیره تر شده🤣 تو حالا میپرسی دوست دارم به شوهرم بره؟😂 بچه به خودمونم نرفته .

دلت خوشه ها. من میگم من ازین بچه روسا بودم هنوزم موهام انقدر بوره همه فکر میکنن رنگ کردم. چشام عسلیه ...

میدونی چرا چون وقتی کوچیک بودم انقد بهم گفته بودن سیاه سیاه از خودم بدم اومده بودم هنوزم خودمو دوس ندارم از رنگ پوستم متنفرم 😣

منم نگران شدم اتفاقا گفتم ببرم دکتر ولی مامانم میگه ول کن

به نظرم از دکتر بپرس حتی شده انلاین چون سن دخترتون از این تغییر یهویی گذشته اخه. 

من میگم اکه دخترم سبزه بود چرا بعد زردی دوباره سفید شد؟ مگه چن بار رنگ عوض میکنن؟؟ من میخوام از دکتر بپرسم میترسم مسخرم کنن😄