2777
2789
عنوان

بنظرتون پسر داییم حق داره

99 بازدید | 10 پست

خودش پسر شلوغ کاری بود حالا رفته یه دختر مذهبی گرفته از قم از سادات که خیلی مذهبین بعد دختره بهش گفته بیا بریم کربلا اینم میگه نه بعد باهم دعواشون شده خلاصه بعد بمن میگه عجب گوهی خوردم زن گرفتم میگه اه دویت دختر قبلیم منو گرف اینو‌گرفتم میگه تو این دوماه ثدبار دعوا کردیم 

خب از چیزی که نوشتی، ماجرا بیشتر به اختلاف سبک زندگی و توقعات برمی‌گرده تا «حق داشتن یا نداشتن» صرف.

اینجا چند نکته هست که باعث این دعواها شده:

1. تفاوت ارزش‌ها و اولویت‌ها
    • پسر دایی‌ت قبلاً سبک رفتاری و اجتماعی متفاوتی داشته («شلوغ‌کار» بودن به قول خودت).
    • دختر از خانواده مذهبی و سنتی اومده و احتمالا انتظار برنامه‌هایی مثل سفر مذهبی و رعایت بعضی آداب رو داره.
  2. توقعات بعد ازدواج
    • وقتی دو نفر قبل از ازدواج در مورد این موضوعات شفاف حرف نزنن، بعدش این شکاف خودش رو نشون میده.
    • «نه» گفتن به سفر کربلا برای اون دختر ممکنه به معنای بی‌علاقگی به ارزش‌هایش تعبیر بشه.
  3. حرف زدن پشت سر همسر
    • اینکه به تو یا دیگران بگه «اشتباه کردم» یا همسر سابقش رو مقایسه کنه، به رابطه‌شون آسیب بیشتری می‌زنه و بی‌احترامی محسوب میشه.

واقعیت اینه که اینجا نه میشه گفت صددرصد اون حق داره، نه صددرصد دختر. مشکل اصلی عدم شناخت و هماهنگی قبل ازدواجه.
اگر ادامه بدن، یا باید با هم گفت‌وگو و مشاوره جدی کنن، یا این اختلافات هر بار روی موضوعات جدید تکرار میشه.

اگر بخوای می‌تونم یه تحلیل دقیق‌تر بدم که چطور این دوماه سه بار دعوا کردن و راهکارهایی که می‌تونست جلوشو بگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از چیزی که نوشتی، ماجرا بیشتر به اختلاف سبک زندگی و توقعات برمی‌گرده تا «حق داشتن یا نداشتن» صرف. ...

چرا شبیه چت جی بی تی حرف میزنی😂😭

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خب از چیزی که نوشتی، ماجرا بیشتر به اختلاف سبک زندگی و توقعات برمی‌گرده تا «حق داشتن یا نداشتن» صرف. ...

احسنت ماشاالله چه با سواد نه عزیزم گفت صد بار دعوا کردیم اینا قبل ازدواج سه ماه باهم اشنا شدن میگف تو‌این سه ماه خیلی خوب بودیم میگف بعد عقد اخلاق دختره عوض شده بعد من فهمیدم این وسط زنگ‌زده به دوست دختر قبلش و رفتن با هم بیرون

چه حقی داره پسرداییت؟ تقصیر دختره اس که بدون تحقیق درست حسابی ازدواج میکنه با این آدما نباید ازدواج کرد هم با امام حسین مشکل داره هم زن داره با دوس دختر میپره و خیانت میکنه

تو چه بیکاری که موضوعات رو میری توی هوش مصنوعی کپی میکنی جواب بگیری 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷