2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه دبیر ادبیات داشتیم تیک عصبی داشت..  کلاس ساکت صدا گنجشک نمیومد این میگفت: سسسسسسسس سسسسس ...

ما یه دبیر دینی داشتیم. ماااها خیلی بیش از حد فعال بودیم زنگ تفریح میزدیم میرقصیدیم بعد این معلممون اومد داخل گفت دخترای دیووانه مگه عروسیتانه 😂😂😂😂😂😂

نمیدونی تا کی ماها میخندیدیم😂😂😂

دورانی داشتم😂😂 بچه ها شما عشق بچگی داشتین که بعدا بزرگ شین هیچ حسی نداشته باشین به اون فرد?? بعد ...

آری ولی مرد گنده بودن😐و شامل هنرپیشه ها و خواننده ها میشدن 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
آری ولی مرد گنده بودن😐و شامل هنرپیشه ها و خواننده ها میشدن 

چند سالگی??

مهرنوش توهم بگو چندسالگی ..

من فک کنم از ۵ سالگی بودم تا ۱۰ یا ۱۱ بعد دیگه فروکش کرد😎😆

چند سالگی?? مهرنوش توهم بگو چندسالگی .. من فک کنم از ۵ سالگی بودم تا ۱۰ یا ۱۱ بعد دیگه فروکش کرد😎 ...

از پنج شیش سالگی تا دوازده سیزده بعدش دیگه عاقل شدم 

چند سالگی?? مهرنوش توهم بگو چندسالگی .. من فک کنم از ۵ سالگی بودم تا ۱۰ یا ۱۱ بعد دیگه فروکش کرد😎 ...

یادم نمیاد، فکر کنم همون حول و حوش۱۰ ۹سالگی اینها بود دیگه تا الان :)

هنوزم مرد جذاب ببینم ازش خوشم میاد خب :))

ما یه دبیر دینی داشتیم. ماااها خیلی بیش از حد فعال بودیم زنگ تفریح میزدیم میرقصیدیم بعد این معلممون ...

😂😂😂😂😂.. ما هم خیلی دبیر دینی ها مونو اذیت میکردیم.

این بنده خدا برگشت گفت: هر کی فکر میکنه براش مفید نیس بره از کلاس بیرون (که مثلا ما خجالت بکشیدم)

این دوتا عقبیهای ما قشنگ پاشدن رفتن بیرون.

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
😂😂😂😂😂.. ما هم خیلی دبیر دینی ها مونو اذیت میکردیم. این بنده خدا برگشت گفت: هر کی فکر میکنه برا ...

بعدش دیگه راهشون داد تو کلاسش ؟؟!!