2777
2789
بچ ها یه سوال بچه بودین کسی بود بهتون بچسبونن مثلا بگن ممد و نیلووووووو به اسم همن ،ولی شما اصن خوشت ...

نه راستش یه بار من خیلی بچه بودم زن داییم گفت عروس خودمی منم رک گفتم ازدواج فامیلی دوس ندارم😂😂 دیگه بنده خدا چیزی نگفت😂😂😂

تو برات کی جدی شد کیوان!?

دقیقا بعد از فوت پدرم و اون ۱ ماه و نیمی که رفتم پیش خانواده ام کانادا

قبل از رفتن رابطه رو کات کردم که من واقعا به دردت نمی خورم، من یکبار ازدواج کردم و ...

اون ۱ ماه و نیم همه راه های ارتباطی رو قطع کردم ولی وقتی برگشتم دیدم اون مشتاق تر از قبل میخواد که رابطمونو جدی کنیم.

دیگه منم وا دادم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچ ها یه سوال بچه بودین کسی بود بهتون بچسبونن مثلا بگن ممد و نیلووووووو به اسم همن ،ولی شما اصن خوشت ...

خیلی کار بدیه ...

من از بچگی هروقت کسی حرف ازدواجم رو میزد خودم و بابام اخم میکردیم😑

خودمم بچه بودم چون ازشون خوشم نمی یومد😐😐😐

نه راستش یه بار من خیلی بچه بودم زن داییم گفت عروس خودمی منم رک گفتم ازدواج فامیلی دوس ندارم😂😂 دیگ ...

چه خوب جواب دادی آفرین 👏من فرار نموده و بعد گریه میکردم 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
خیلی کار بدیه ... من از بچگی هروقت کسی حرف ازدواجم رو میزد خودم و بابام اخم میکردیم😑 خودمم بچه بو ...

واقعا.. من بچه بودم یه بار پسر داییم به زنداییم گفت مامان من میخوام پدر بشم.

بعد مامانش برگشته بود به من نگاه میکرد.😐😐😐

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
چه خوب جواب دادی آفرین 👏من فرار نموده و بعد گریه میکردم 

خودمم هنگ می کنم😑😑

فک کنم دلیلش این بود من اونموقع یه پسر دیگه از فامیلمون رو دوس داشتم مثلا ۶ یا ۷ سالم بودا اینجوری میگفتم بقیه رد شن ... دیگه کلاس پنجم فهمیدم اونم دوس ندارم😂😂😂

راحت😂

نه راستش یه بار من خیلی بچه بودم زن داییم گفت عروس خودمی منم رک گفتم ازدواج فامیلی دوس ندارم😂😂 دیگ ...

آره زندایی منم خدابیامرز خیلی منو پسرشو بهم میچسبوند.. منم گفتم نه ، نمیخوامش..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
واقعا.. من بچه بودم یه بار پسر داییم به زنداییم گفت مامان من میخوام پدر بشم. بعد مامانش برگشته بود ...

میاست توهم اخم کنی😑 تا یاد بگیرن از این نسخه ها نپیچن😕