2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فاطمه میدونه?😠😤

ارهههه شماره داداششو از خودش گرفتم😆😆😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چه جنتلمنی 😍😍 تو چیکار میکردی?😂😂😁

منم خیلی کارها می کردم ولی نمیخواستم انقدر درگیر رابطه اش کنم، وسطشم ۱ ماه و نیم ۲ ماه گذاشتم از ایران رفتم، بلکه بچسبه به زندگیش، ولی اون سمج تر از این حرفها بود.

دیگه بعد از کلی اتمام حجت با هم، وارد رابطه ی جدی شدیم.

اخی :) چه رمانتیک    

😘😘😘

دوسشندارماا.فقط خوجله خوشم میاد عکساشو ببینم😆😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچ ها یه سوال بچه بودین کسی بود بهتون بچسبونن مثلا بگن ممد و نیلووووووو به اسم همن ،ولی شما اصن خوشتون نیاد.

خو سوال دیگه ..😳😳

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
خوب عزیزم چه رفتارهایی چه حرفایی چه برخوردایی  میشه توضیح بدید؟

اما چیزی که تیر خلاص رو زد، این حرفش بود که گفت مهرنوش (اسم واقعیم البته) دنیای من خیلی تیره است، من رو با خودت ببر به دنیای قشنگ فانتزیت 

بچ ها یه سوال بچه بودین کسی بود بهتون بچسبونن مثلا بگن ممد و نیلووووووو به اسم همن ،ولی شما اصن خوشت ...

آره خیلی ،،،خیلی بدم میومد 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه