bhr_ow مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 5131 عنوان میخوام برنج و نون و قند رو حذف کنم 155 بازدید | 17 پست نه برای لاغر شدنبرای سبک سالم تر چون خیلیارو دیدم اینکارو کردن گفتن حتی دیگه هوس نمیکنن چیزی بخورن و به اندازه میخورنخلاصه نیاید بگید ریزش مو و فلان 1404/05/20 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14809 من ی ماه کمش کردم حذف هم نه!6 کیلو کم کردمبعد ی ماه یکم خوردم 8 کیلو اضافه کردم در عرض ی هفته... تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
نگاررویایی عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1157 خب من اومده بودم بگم برنج حذف کنی ریزش مو میگیری که گفتی نگید پس موفق باشی 😂
bhr_ow مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 5131 خب چی بخوری؟گشنه میشه آدم سالادتخم مرغسیب زمینیغذاها زیادنمثلا خورشت هارو میخورم ولی بدون برنج
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9035 من می گم ریزش مو ببینم کسی راهکاری دارهاخه مورد من عجیبهچون با حذف برنجدندون درد هم می گیرمچشمام هم ضعیف می شندیگه باید هر روز آب هویج بخورم اونم واسم مقدور نیست زیاد دوست ندارم اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48482 هر چیزی در حد تعادل برای بدن لازمه.اگر در مصرف مواد غذایی زیاده روی نکنید ابدا آسیبی نمیزنه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
94mamanefaraz عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 5022 من بخاطر دندون درد دو روزه نون نخوردم اصلا سیر نمیشم کم کن ولی کامل قطع نکنبعدم آدم از هر چی منع میشه بیشتر هوس میکنه
ماری۱کوری عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 6274 مگه نون و برنج ناسالمه ؟ کربوهیدراته که توی رژیم غذایی ایرانی زیادیه برای همین بیشتریا اضافه وزن دارن
nazanin_kameany1364 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2147 کربوهیدراته که توی رژیم غذایی ایرانی زیادیه برای همین بیشتریا اضافه وزن دارن خب آدم اگه فرصت کنه ورزش کنه دیگه اضافه وزن نداره که
mamankhoone عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2203 سالادتخم مرغسیب زمینیغذاها زیادنمثلا خورشت هارو میخورم ولی بدون برنج من خیلی کم خوراکم ولی اگر چند روز برنجو نون نخورم فشار وقندم میفته بیحال میشم.انشالله شما نشی.ولی قند مصرفم خیلی کمه
12mahigoli عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1918 سالادتخم مرغسیب زمینیغذاها زیادنمثلا خورشت هارو میخورم ولی بدون برنج سیب زمینی همش نشاسته س بجای برنج اونو حذف کن