2777
2789
عنوان

کراشم

90 بازدید | 10 پست

سلام

چند وقت پیش قلبمو آنژیو کردم زنداداشم برام تو اینستا استوری میزاشت کراشم پیام داد سلام منو بهش برسون،بگو منتظرم با خودش صحبت کنم،بهش بگو قوی باشه،دنیا ب دخترایی مثل اون نیاز داره

بنظرتون منو میخواد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اردیبهشت ماه بود بله خداروشکر

خداروشکر 

اره شاید بخوادت بستکی داره من ک‌ پسر رو ندیدم و نمی‌شناسم . 

ولی با سیاست جلو برو .فعلا حرف مستقیمی از اینکه دوسش داری نزن . چون ممکنه الکی باشه حرفاش . 

فقط بگو ممنونم و فلان

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خداروشکر اره شاید بخوادت بستکی داره من ک‌ پسر رو ندیدم و نمی‌شناسم . ولی با سیاست جلو برو .فعلا حرف ...

من دوسش دارم ولی درگیر بیماری ام اس شدم ک زده ب قلبم نمیخوام اذیت بشه ازش دوری میکنم

من دوسش دارم ولی درگیر بیماری ام اس شدم ک زده ب قلبم نمیخوام اذیت بشه ازش دوری میکنم

ع اگه اینطوره بهش بگو پس . 

از بیماریت با خبر باشه .

و بنظرم من اگه جات بودم بهش حس دوس داشتن رو‌هم میگفتم حالا یا اکی میشه باهام یا نمیشه ولی توی دلت نگه ندار 

با توجه به بیماریت . بنظرم هم بیماری رو هم اینکه دوسش داری بگو . 

اما حواست باشه اگه یک درصد دیدی اون حرفاش الکی بود . 

خودتو نبازی و بازم مثل قبل خوشحال و قوی باشی .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ع اگه اینطوره بهش بگو پس . از بیماریت با خبر باشه .و بنظرم من اگه جات بودم بهش حس دوس داشتن رو‌هم می ...

اون منو میخواد بارها نخ داده ولی من هیچ واکنشی ندادم

از بیماریم خبر داره

اون منو میخواد بارها نخ داده ولی من هیچ واکنشی ندادماز بیماریم خبر داره

پس بهش بگو ک همون حس خودشو تو هم بهش داری.  .

البته خب پسرا فرق میکنن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چجور خواستنی هست ک هیچ اقدامی نمیکنه . 

بنظرم بهش بفهمون . یا اکی میشه یا نه . 

توکل برخدا  

خیلی مغروره....مستقیم نمیگه😬حرصم میده

ع خب زرنگه آره غرورش هم هست . 

ت هم خواست باشه مستقیم نگو مثل خودش رفتار کن . 

ولی اگه دیدی خیلی داره اذیت می‌کنه .بنظرم بعدا برا اینکه از بلاتکلیفی دربیایی بهش بگو اگه واقعا راس میگی و‌دوسم داری پس چرا برا بدست آوردنم هیچ اقدامی نمیکنی 

چجوری حرفات رو باور کنم ک توی عمل نشون نمیدی ب خانودش چرا در میون نمیزاره