2777
2789
عنوان

دلم شکسته😭😭😭

423 بازدید | 41 پست

امشب خیر سرم اومدیم با خانواده شوهرم خونه مامان بزرگش دور هم باشیم.مامان بزرگش جلو همه به برادرشوهرم گفت تو زن میگیری مثل زن... نگیر همچین لاغره که انگار نون نمیخوره نون اونو میخوره..

خب گناه من چیه که هرچی میخورم چاق نمیشم؟واقعا باید این همه حرف بشنوم از بقیه؟؟😭😭😭😭انقدر بغض کردم الان 

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بعضی. ادما مسن که میشن انگار یکم قاطی میکنن 

حرفای بچه گانه میزنن بذار به حساب پیری 

الان که لاغر باب روزه و همه دنبال مانکن هستن چاقی هم برای سلامتی بده هم اصلا خوش منظر نیست 

شمام بلد باش از خودت دفاع کنی 

طفلک ادم های چاق اینقدر باید زحمت بکشن برای وزن کم کردن بشن مثل شما تازه مشکلات سلامتی هم دارن 

حال متکلم از کلامش پیداست

یک سری از این پیر زنها خیلی بد حرف میزنند . من اگر جای شما بودم بلند میشدم  و میومدم خونمون . این جوری دیگه هیچ کس جرات نمیکرد که دوباره این حرف رو تکرار بکنه و شما رو عذاب بده

الهی😊خب شما هم رژیم چاقی بگیر ناراحت نباش عزیزم اگه چاقم بودی باز ی چیزی میگفتن

بخدا اشتهام خیلی خوبه هرکار میکنم دریغ از یه گرم که اضافه کنم

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏