2777
2789
عنوان

دلم شکسته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 41 پست
بابا بعضی. ادما مسن که میشن انگار یکم قاطی میکنن  حرفای بچه گانه میزنن بذار به حساب پیری  ...

اره ولی با این حرفاشون دل شوهرمم سرد کردن تو خونه راه میرم همش میگه لاغری چرا چاق نمیشی؟

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی خیال اینقدر سخت نگیر 

بخدا همشون اینو بهم میگن الان انقدر بغض کردم با هیچکس حرف نمیزنم مطمعنم صدام دربیاد اشکام ریخته

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
اره ولی با این حرفاشون دل شوهرمم سرد کردن تو خونه راه میرم همش میگه لاغری چرا چاق نمیشی؟

بهش بگو لاغر نیستم مانکن هستم و خیلی ازشکم تخت و پاهای کشیده ام راضیم شمام سجده شکر به جا بیار که من همسرتم ☺

حال متکلم از کلامش پیداست
نه میگم اینسری دوبله حساب کن مادر مادر شوهره😅

مادرشوهر مادرشوهره

بگو من اصلا از چاقی بدم میاد  , الان مثل مانکن ها  هستم که خیلی ها آرزوشونه که اینجوری باشند

به دل نگیر ، بی شعوری به سن و‌سال نیست ، پدر شوهر بی فرهنگ منم فقط چش رنگیا رو‌ خوشگل میدونست اصلا هم مهم نبود طرف چشمش لوچه یا چاقه یا بی نمکه، یه جوابه آبدار جور کن هر کی گفت فورا بزن تو برجکش ، 

بگو من اصلا از چاقی بدم میاد  , الان مثل مانکن ها  هستم که خیلی ها آرزوشونه که اینجوری باش ...

چمیدونم بخدا کی بشه همه ادما بفهمن تیپ ادما بچه اوردن یا نیاوردنشون.زن گرفتن یا نگرفتنشون.به خودشون مربوطه اینا یه چیز شخصیه چرا به خودشون اجازه میدن انقدر راحت راجب بقیه اظهارنظر کنن و دل بشکنن؟

ولشون کن بابا من خودم لاغرم و همیشه کیف می کنم که راحت هر لباسی رو می تونم بپوشم و مثل بقیه لازم نیست همش دنبال رژیم باشم!! اینایی هم که لاغر بودنو بد می دونن اکثرا آدم های پیر و سنتی هستن

به دل نگیر ، بی شعوری به سن و‌سال نیست ، پدر شوهر بی فرهنگ منم فقط چش رنگیا رو‌ خوشگل میدونست اصلا ه ...

یه بارم پدرشوهرم با همین حرفاش اشک مامانمو دراورد.مامانم میگف دختر یه عمر با سختی بزرگ کن به ثمر برسون بده دستشون اخرشم اینو بگن بهم

یه بارم پدرشوهرم با همین حرفاش اشک مامانمو دراورد.مامانم میگف دختر یه عمر با سختی بزرگ کن به ثمر برس ...

خاک تو سرشون, قد باش جوابشونو بده ، جلو شوهرتم اعتماد به نفس داشته باش، اصلا ساکت و مظلوم نباش جلو قوم یهود که داغون میشی ، ته تهشم به دل نگیر , گور پدرشون 

ولشون کن بابا من خودم لاغرم و همیشه کیف می کنم که راحت هر لباسی رو می تونم بپوشم و مثل بقیه لازم نیس ...

الان مادرشوهرم هرجا میخواد بره خواستگاری واسه برادرشوهرم میگه میخوام دختره چاق باشه بخدا انقدر بهم برمیخوره