2821
2789

من امروز البته میشه ب تاپیک آخرم سر بزنی ببینی مثبته یا احساس من اینه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

من امروز البته میشه ب تاپیک آخرم سر بزنی ببینی مثبته یا احساس من اینه

وای منم امروز مثبت شد مبارکه😍 چند روز تاخیر داشتی و چن ماهه اقدامی؟ بچه چندمته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم امروز مثبت شد مبارکه😍 چند روز تاخیر داشتی و چن ماهه اقدامی؟ بچه چندمته؟

بجه اول ۲۲ سالمه ۷ روز تاخیییر. از اسفند  مال شما هم مبارکه عزیزم میشه بیاید تاپیک آخرم ببینید؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بجه اول ۲۲ سالمه ۷ روز تاخیییر. از اسفند مال شما هم مبارکه عزیزم میشه بیاید تاپیک آخرم ببینید؟

اره عزیزم دیدم صد درصد مثبتهههه مبارکه😍ی هفته تاخیر دیگه امروز برو ازمایش بده و با جواب ازمایش برو پیش دکتر

یادش بخیر منم بچه اولمو ۲۲ سالگی باردار شدم

درخواست دوستی میدم قبول کن

اره عزیزم دیدم صد درصد مثبتهههه مبارکه😍ی هفته تاخیر دیگه امروز برو ازمایش بده و با جواب ازمایش برو ...

قبول کردم عزیزم.  مرسی از محبتت 😍

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز