2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی مرموزه ازش میترسم

420 بازدید | 12 پست

اهل کینه و ساکت و مخفی کاریه... همش تو خودشه و وقتی میپرسم چته میگه غذا نپختی. غذا میپزم میگه فلان نکردی. همش طلبکاره و درحال بهانه گیری. جوری بهم محل نمیده و اخم میکنه ازش میترسم که در حال نقشه کشیدن باشه... چون اوایل ازدواج بی دلیل منو بیرون کرد. البته الان بچه داریم و سال هاست بجای دعوا همش سکوت داره .. تو این ۸ سال یکبار بهم محبت نکرده یه سلام گرم نمیده یه تشکر تو سفره نشنیدم ازش...همش تا چشمش بهم میخوره سریع روشو برمیگردونه و میره تو گوشی.... نهایت برا رابطه مهربون بشه همین..... کینه شدید ازم داره و انتظار شدید.. میگه با بچه کوچیک صبح تا شب باید به من برسی بازم ناراضیه البته و طلبکاری تو خونشه..یه بار ازش حرف کشیدم چته گفت مادرم گفته همیشه ما اول باید طلبکار باشیم که طرف پرو نشه طلبکار بشه.. اینم شانس عن منه. زندگیم که تو سگ دونی هستم شوهرمم طلبکار و پرو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ درس مهمی از مادرش یاد گرفته

قشنگ به حرف مادرش گوش میده

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ببین بنظرم اولش باید تلاش خودتو بکنی تا از این طرز فکر درش بیاری بهش بفهمون که تو همسرشی و دشمن یا رقیبش نیستی که بخوای با یه روی خوش پررو بشی،وقتایی که مهربون میشه نشون بده که خوشحالی ولی جوری رفتار نکن که انگار بی محلیش نتیجه داده و تو گوش به فرمانش شدی

اگه این راه ها جواب نداد بعدش ولش کن و به زندکی خودت برس توهم بدتر بی محلی کن و طلبکار باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دختر الانم سکوت کرده چون نمیتونه بندازتت بیرون تو خونه تو نشسته 

تو رو خدا خونت بفروش‌ یک میلیارد بذار روش برو خونه ای که اون گرفته

تو هم در سکوت بار خودت رو ببند 

تو خیلی زرنگ و زحمت کشی 

تاپیکات دیدم عصبانی سدم از همسرت 

کوتاه نیا از طلاقم نترس نمیده 

فقط محکم واستا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱