2777
2789
عنوان

زندگی توروستا دارم سکته میکنم

379 بازدید | 22 پست

سلام من سال ۹۵ با پسرعمومادرم که روستا زندگی میکردن عقد کردم وهمون شب قبل عقد گفت من تراکتورخریدم و ۲ماه درساا باید روستا زندگی کنیم ومن چون اززندگی روستایی چیزی نمیدونستم گفتم راحته وباشه بخاطرشرایط بد زندگی من مجبورشدم ۳سال اول ازدواجم روستا زندگی کنم باخانواده شوهرم وبابدبختی وبارداربرگشتم تهران خونم الان هرسال ۳ماه میایم کشاورزی باخانواده شوهرم زندگی میکنیم یه سال نیومدم یه سال انقد گفتم نمیام دعوامون شد حتی کتکم خوردم موفق نشدم الان روستام و داره دلم میترکه جوری ک شوهرم وقتی روستاییم حتی منونمیبینه و من بین دوراهی موندم راستش خسته شدم نمیدونم چکارکنم جدابشم پسرموچکارکنم جدام نشم افسرده شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به نظرم به خونه تو روستا برای خودت بخر که هر وقت رفتی نری خونه مادرشوهر... بری خونه خودت... بعد روستاش چجوریه؟ نزدیک تهرانه؟ یا خیلی دور افتادست؟ دو روز دیگه که بچه هات مدرسه ای بشن نمیتونی انقد بری که

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

تو همون روستا امکانات رو برا خودتو بچت فراهم کنه همسرت. 

نمیبینیش یعنی چی؟ اون نمیاد شما بعد خنکی هوا برین پیشش.

دوست پیدا کن تو همون روستا 

اگه بقیه ۹ ماه سال خوبه به طلاق فکر نکن

احتمالا همون سه ماه تابستون میرن هرسال

خب همونم نمیتونه بره... الان همه بچه ها هزار تا کلاس میرن.. اگه مدرسه غیر انتفاعی باشه که تو تابستون هم باید مدرسه بره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ی جوری از خرید خونه جرف میزنی انگار یه بسته چیپسه😑😂

خب تو روستا مگه خونه چنده؟ نمی‌گم یه ویلای هزار متری بخره که.. یه آپارتمان شصت متری بسشه