2777
2789
عنوان

علاقه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 42 پست
همیشه ازش سوال میکنم ومیگه من راضی ام ازت همه دربرخورداول بهم میگن چقدر لوس و نازنازی هستی نمیدونم ...

١٠٠٪‏ الان راضيه 

ولى يه سرى از مردا بعد يه مدت دلزده ميشن

ايشالا كه همسر شما اينجورى نباشه

ولى شما هم يه تجديد رفتار بكنيد خيلى خوبه

اينجورى پيش بريد مواقعى هم كه احتياج به احساسات زنونگيه و بايد براش دلبرى كنيد اون موقع تاثيرى نداره براشون و تكراريه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی حس بدیه یه نفر اینقدر وابستت باشه یه مدت شوهرمم اینطور بود واقعا عذاب میکشیدم خداروشکر درست ش ...

منم قبلا یکی همینطوربهم ابراز علاقه میکرد ومن بیزاربودم چون دوسش نداشتم

واقعا بارها خواستم کمش کنم امامیگه چته،چی شده،

میدونستم اخلاقم خیلی بده،زیادی وابستشم 

منم قبلا یکی همینطوربهم ابراز علاقه میکرد ومن بیزاربودم چون دوسش نداشتم واقعا بارها خواستم کمش کنم ...

کم کم باید کم کنی گلم

نه یهویی

نگران نباش درست میشه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
😣😣😣من چجوری تغییرکنم😣😣😣

از  چيزاى خييلى كوچيك شروع كن

مثلا هر روز يا دائماً ابراز علاقه نكن

هى بهش نچسب بذار اون پيش قدم بشه

اومد طرفت سريع وا نده بپرى بغلش براش ناز كن

اگر براى رابطه هم شما پيش قدم ميشى سعى من از اين بعد ايشون اينكارو بكنه

از  چيزاى خييلى كوچيك شروع كن مثلا هر روز يا دائماً ابراز علاقه نكن هى بهش نچسب بذار اون پيش ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

واقعا قلبم شکسته حس بدی دارم،

اتفاقا تو مورد اخری اینجوری نیستم اون چندباری هم که میگم بخاطرخودشه که این درخواست ازم داره

اخه میادخونه میخوابه یااینکه عصبیه روزایی سرکارهست اماخونه باشه اخلاقش خیلی خوبه..همش میگه خستم درکم ...

آره دیگه عزیزم خسته ست... حق داره.

وقتی از سرکار میاد ی کوچولو فقط بهش ابراز علاقه کن، بغلش کن ببوسش و دیگه برو ب کارات برس. بذار شوهرت تنهایی واسه خودش استراحت کنه یا هرکاری ک دوست داره بکنه. دور و برش نباش و تنهاییشو بهم نزن. فقط موقع غذا صداش کن و موقع خواب برو پیشش بخواب.

عوضش روزای تعطیل بیشتر پیشته میتونی کنارش باشی.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
آره دیگه عزیزم خسته ست... حق داره. وقتی از سرکار میاد ی کوچولو فقط بهش ابراز علاقه کن، بغلش کن ببوس ...

همه میرن سرکار اینجوری نمیکنن البته بهش حق میدم چون واقعا خسته کنندس ولی بایدکمی منوهم درک کنه فکرشو بکن3شیفت میشه مخصوصاشب باشه دیگه بیادیکسره بخوابه بیدارشم کنم بازمیگه بذاربخوابم

خب برام سخته اینجوری من همیشه تو خونه یکی بود صحبت میکردم میخندیدم الان نه 

همه میرن سرکار اینجوری نمیکنن البته بهش حق میدم چون واقعا خسته کنندس ولی بایدکمی منوهم درک کنه فکرشو ...

خب عزیزدلم زندگی همینه دیگه... منم مث تو زودرنج بودم و از کوچیکترین رفتارای شوهرم دلگیر میشدم و اون میگفت ک یکم نیاز ب تنهایی و استراحت داره. بعد کم کم خوب شدم الان دیگه میدونم کی باید برم پیشش و کی باید تنهاش بذارم. شوهرت واسه تو و زندگی مشترکتون داره کار میکنه دیگه، باید هواشو داشته باشی، کاری نکنی ک از خونه اومدن هراس داشته باشه. بذار ی مثال ساده بزنم، چطور ما خانوما تو خونه هستیم و شوهرامون سرکارن برا خودمون راحت میگیریم میخوابیم، هرکاری دوست داریم میکنیم، ولی شوهرامون خونه هستن ی خورده معذب تریم، نمیتونیم مث تنهاییامون راحت باشیم و مجبوریم پاشیم ی کاری بکنیم یا بعضی وقتا با اینکه خسته ایم مجبوریم ک پذیرای شوهرمونم باشیم و...

الان شوهرای ما هم ب همین فرصت تنها بودن احتیاج دارن. فکرشو بکن اونا میرن سرکار، اونجا ک نه آسایش دارن نه استراحت. ی خونه میمونه، ک اونم میان ب امید اینکه خستگیاشونو در کنن و یکم فرصت داشته باشن ک تو خودشون باشن؛ تنها باشن، هرکاری میخوان بکنن. ولی تو با زیاد حساس بودنت و پیله کردن بهش، اونو از خودت زده میکنی... شوهرت دیگه اون آرامش و خلوت خودش رو توی خونه نمیتونه داشته باشه و کلافه میشه و بدتر ازت دور میشه. منم شوهرم بعضی وقتا ک اضافه کاری دارن، شبا شیفت میمونه، از ۵ غروب میره تا فردا ۸ صبح میاد خونه. بعد ک میاد خونه فقط سریع صبحونه شو حاضر میکنم بخوره و بخوابه. خودمم میرم کنارش فقط میخوابم ولی حرف نمیزنم باهاش و آرامششو بهم نمیزنم ک زود خوابش ببره. اونم برا خودش میخوابه تا ساعت ۳-۴ بعدازظهر.

من زودتر پا میشم ناهارشو آماده میکنم بدون هیچ سر و صدایی، حتی در اتاقو می بندم ک با صداها بیدار نشه. اون فقط پامیشه ناهارشو میخوره و ی دوش میگیره و دوباره میره سرکار.

بعد خودش بهم میگه ک من همش یا سرکارم یا خسته ام و خوابم  تورو زیاد نمی بینم و دلم برات تنگ میشه.

ببخشید صحبتام طولانی شد عزیزم؛ خلاصه ی کلام همیشه شوهرتو تا حدی تشنه ی خودت نگه دار تا توازن ِ عشق برقرار باشه تو زندگیتون. نه اینکه سیرابش کنی از ابراز علاقه و اون ازت زده بشه. 😘😘😘

ممنونم از راهنماییت عزیزم واقعا قلبم شکسته حس بدی دارم، اتفاقا تو مورد اخری اینجوری نیستم اون چندب ...

ايشالا اروم ميشى عزيزم ❤️😍

خب عزیزدلم زندگی همینه دیگه... منم مث تو زودرنج بودم و از کوچیکترین رفتارای شوهرم دلگیر میشدم و اون ...

نه عزیزم این حرفاچیه

لطف کردی اینقدر تایپ کردی

شاید اوایل اینجوری بهش گیرمیدم..

اخه حرصم‌میگیره زمانی که نیازم داره خوابش نمیاد وقتی میگم حرف بزنیم میگه بیابخوابیم.

عجب زن خوبی هستی شماااا چقدرمراعات میکنی

من اصلا ابیجوری نیستم فقط رو مخ میرم

خجالت کشیدم☹☹.

ولی باتمام وجودم دوسش دارم..

ازامشب تصمیم گرفتم یکمی سنگین بشم😁😂

نه عزیزم این حرفاچیه لطف کردی اینقدر تایپ کردی شاید اوایل اینجوری بهش گیرمیدم.. اخه حرصم‌میگیره ز ...

الهی قربونت برم... 😅😍😘❤ خواهش میکنم گلم

مرسی عزیزدلم نظر لطفته 😘❤😘❤ این چ حرفیه میزنی...

تقریباً همه ی مردا اینطوری هستن. حوصله ی صحبتای خاله زنکی یا لوس بازی بیش از حدو ندارن. منم دقیقاً همینطوری بودم. ولی شوهرم مشکلاتمو بهم گفت و من کم کم حل کردم و دیگه الان اون کارایی رو ک باعث آزارش میشه رو انجام نمیدم. تو هم نگران نباش عزیزم اوایل ازدواج این مسئله ها واسه هرکسی پیش میاد سولماز جون. ب مرور زمان اگه خانوم خوبی براش باشی و بهونه گیری نکنی کلاً همه چی دستت میاد و میدونی باید چیکارکنی ک مطلوب همسرت باشه؛ از چند وقت دیگه ی احساس خاصی بهت دست میده، احساس میکنی تو و شوهرت یک نفر هستین ولی توی ۲تا جسم... این حس خیلی عمیقه، انگار تو اونی، اون توئه 😃 خیلی احساس قشنگیه 😍 ب این حس ک رسیدی دیگه خیالت از همه چی راحت میشه و این دغدغه ها ازت دور میشه. امیدوارم زودی ب این حس زیبا برسی عزیزدلم 😘❤😘❤